Efter massiva mängder av människor på Tumblr

Tumblr låter dig följa ett stort antal bloggare, men det finns olika begränsningar på plats som påverkar hur många människor du kan följa på en dag och totalt sett. De flesta användare kommer inte att nå Tumblrs ganska generösa följgräns, men om du bestämmer dig för att du måste rensa listan över bloggar du följer eller skapa plats för nya bloggar kan du följa någon när som helst.

Följ gränser

Tumblr låter dig följa upp till 5000 bloggar totalt. Observera att denna gräns inte utvidgas till ytterligare bloggar du kan ha, även om de är bifogade till samma e-postadress. var och en av dessa bloggar kan följa 5000 bloggar också. Du är också begränsad till att följa upp till 200 bloggar per dag, så välj vem du följer noga. Följ begränsningar gäller endast för hur många bloggar varje person kan följa; det finns ingen gräns för hur många som kan följa en blogg.

Sluta följa bloggare

Du kan se alla du för närvarande följer och följa upp personer från samma plats. Öppna instrumentpanelen och klicka sedan på "Följande X-bloggar" där "X" är det antal bloggar du för närvarande följer. Klicka på "Sluta följa" bredvid något av deras namn för att ta bort dem från din lista. Alternativt, om du ser ett inlägg av någon som du vill följa på din instrumentpanel, håll muspekaren över användarikonen tills användarpanelen dyker upp och följ sedan upp honom därifrån. Men om du försöker följa upp ett stort antal människor är den tidigare metoden snabbare.