Hur kan jag återaktivera min förbetalda telefon från Verizon som nu är för kort?

En förbetald Verizon-mobiltelefon fungerar under ett visst antal minuter innan den slutar fungera. Du köper tid att använda på telefonen i förväg och betalar för så få eller många minuter att använda som du vill. En förbetald mobiltelefon från Verizon som inte längre har några minuter måste återaktiveras för att kunna användas igen. Förfarandet är enkelt och kräver att du har ett kreditkort.

Steg 1

Ta bort batteriet från batterifacket på baksidan av Verizon förbetalda mobiltelefon. Skriv ner identitetsnumret som står på det på ett pappersark. Lägg tillbaka batteriet i batterifacket och stäng locket.

Steg 2

Starta din standardwebbläsare genom att klicka på "Start", "Alla program" följt av att markera webbläsaren i popup-menyn.

Steg 3

Ange Verizons förbetalda trådlösa webbplatsadress i adressfältet högst upp i webbläsarens fönster.

Steg 4

Klicka på "Registreringslänk" på sidan. Fyll i nödvändig registreringsinformation; till exempel ditt namn, mobilnummer och identifikationsnummer.

Steg 5

Välj länken "Betalning". Välj ett antal minuter från de presenterade valen. Ange din kreditkortsinformation i lämpliga textfält för att betala för de minuter du kommer att använda.

Slå på Verizon förbetalda mobiltelefon. Tryck på knappen "Skicka" på telefonen när "Tryck på skicka" visas på LCD-skärmen för att återaktivera telefonen.