Hur man lägger till en podcast på en iPod Nano

ITunes är det ursprungliga programmet som designats av Apple för gränssnitt mellan din dator och din iPod. Dra nytta av iTunes för att ladda ner podcaster från iTunes Store och sedan överföra podcasts från din dator till din iPod Nano.

Synkronisera podcasts till din iPod Nano

Anslut iPod Nano till din dator med USB-kabeln som medföljde iPod. Öppna iTunes på din dator om det inte öppnas automatiskt. Om du inte redan har iTunes kan du ladda ner det gratis från Apples webbplats.

Välj din iPod Nano i listan över tillgängliga enheter under uppspelningskontrollerna högst upp på iTunes.

Hur man lägger till en podcast på en iPod Nano

Klick Poddsändningar under rubriken Inställningar längs vänster sida av skärmen.

Hur man lägger till en podcast på en iPod Nano

Sätt en bock i rutan Synkronisera podcasts kryssrutan, välj podcastavsnitten som ska överföras till din iPod och klicka sedan på Tillämpa -knappen längst ner på iTunes.

Tips

Överföringsprocessen kan ta flera minuter, beroende på antalet podcastsepisoder du synkroniserar.

Lär dig hur du överför podcasts från din dator till din iPod Nano med iTunes. Lär dig också hur du laddar ner nya podcaster till din dator.

Klicka på Mata ut för att säkert koppla bort din iPod från iTunes och dra sedan ut den från USB-kabeln.

Ställ in automatisk Podcast-synkronisering

För att förenkla processen för synkronisering av podcaster i framtiden, aktivera automatisk synkronisering via iTunes-inställningspanelen. Med den här funktionen aktiverad överförs podcasts automatiskt till din iPod Nano när den är ansluten till din dator.

Anslut din iPod till din dator, öppna iTunes, klicka iTunes på huvudmenyn högst upp på datorns skärm och välj sedan Inställningar.

Itunes, Ipod nano, Sync, Transfer podcasts, Podcast

Klicka på Lagra fliken högst upp i fönstret, placera en bock i rutan Synkronisera Podcast-prenumerationer och inställningar kryssrutan och klicka sedan på OK för att slutföra konfigurationen av din iPod Nano så att den automatiskt synkroniserar nya podcaster.

Prenumerera på nya podcasts

ITunes ger dig tillgång till iTunes Store, genom vilken du kan söka efter och prenumerera på nya podcaster. Att prenumerera på en podcast innebär att nya avsnitt laddas ned automatiskt till din dator när de släpps. Detta gör dem sedan tillgängliga för synkronisering på din iPod Nano.

Hur man lägger till en podcast på en iPod Nano

Klicka på iTunes affär ikonen högst upp på skärmen och använd Sök butik rutan för att söka efter den podcast du vill prenumerera på. Om du inte vet vilken podcast du vill, skriv "podcasts" i sökfältet och klicka sedan på Poddsändningar till höger på skärmen för att visa huvudsidan för podcasts.

Hur man lägger till en podcast på en iPod Nano

Leta reda på podcasten som du vill prenumerera på, öppna dess informationssida och klicka sedan på Prenumerera under huvudbilden.

Tips

Du är inte begränsad till att lyssna på poddsändningar på din Nano. När du prenumererar på en podcast lyssnar du på den i iTunes genom att klicka på Mina podcasts fliken nära toppen av programmet.