Hur man läser en Kindle Book utan en Kindle

Amazon Kindle-användare kan läsa digitala kopior av böcker som laddats ner från Amazon på sina Kindle-enheter. Om du inte har en Kindle kan du fortfarande ladda ner digitala böcker från Amazons Kindle Store och läsa dem på en enhet som du har. Amazon har Kindle-läsapplikationer tillgängliga för Windows, Mac, iPod Touch, iPad, iPhone, Android, Windows Phone 7 och BlackBerry. Processen för att läsa Kindle-böcker på alla dessa enheter är liknande.

Steg 1

Ladda ner Kindle-applikationen för din enhet. Windows- och Mac-användare kan göra det genom att besöka Amazons webbsida för Kindle Reading Apps ("Se resurser"). Användare av mobila enheter kan ladda ner applikationen för sin enhet via enhetens App Store eller Marketplace. Alla Kindle-applikationer är gratis.

Steg 2

Starta Kindle-applikationen när nedladdningen och installationen är klar.

Steg 3

Ange e-postadressen som är kopplad till ditt Amazon-konto och ditt Amazon-kontolösenord. Detta registrerar Kindle-applikationen hos Amazon så att återförsäljaren vet vart du ska skicka dina digitala böcker.

Steg 4

Öppna din webbläsare och gå till Kindle Store. Hitta en Kindle-bok som du vill läsa.

Steg 5

Leta reda på knappen "Köp nu med ett klick" på höger sida av bokens sida i Kindle Store. Direkt under knappen finns en rullgardinsmeny med alternativ för bokleverans. Välj den enhet du vill läsa boken på från menyn och klicka sedan på knappen "Köp nu med ett klick" för att köpa och ladda ner boken.

Öppna Kindle-applikationen på din enhet. Boken kommer att listas på appens "Hem" -skärm. Välj boken för att börja läsa.