Hur man styr mitt ADT-larmsystem med min mobiltelefon

Under 2010 släppte ADT® Security Services, Inc. ADT® Pulse, som gör det möjligt för husägare att övervaka och kontrollera sitt säkerhetssystem online eller via en smartphone. Efter att ha installerat ADT® Pulse i ditt hem kan du ladda ner ADT® Pulse-appen på din telefon för att styra ditt larmsystem. Beroende på det ADT® Pulse-paket du väljer kan du aktivera eller avaktivera ditt system och se realtidsvideo av ditt hem. I vissa paket kan du också justera termostaten och styra belysningen i ditt hus.

Steg 1

Gå till den officiella ADT® Pulse-webbplatsen och granska de olika ADT® Pulse-paketen. Alternativen för fjärrövervakning och månadsavgifter varierar per paket. Beroende på dina behov kan du välja ett paket som inkluderar videoövervakning i realtid, samt termostat och ljusstyrning.

Steg 2

Klicka på länken "Få information" och klicka sedan på länken "Klicka här" för befintliga ADT-kunder. Fyll i online-ADT® Pulse-formuläret, inklusive ditt namn, adress, e-postadress och telefonnummer. Efter att ha skickat in formuläret kommer företaget att granska din begäran och kontakta dig per telefon.

Steg 3

Prata med en ADT® Pulse-representant och välj ett paket, till exempel "Premier", "Advantage" eller "Select". Planera installationen för ditt valda ADT® Pulse-paket. När ADT® Pulse-systemet har installerats kan du använda ADT® Pulse-appen på din webbaktiverade telefon för att övervaka ditt hem.

Steg 4

Gå till Apps-butiken på din smartphone och skriv in "ADT Pulse" i sökrutan. När appen visas på din skärm väljer du appen och installerar den på din telefon.

Steg 5

Starta ADT® Pulse-appen på din telefon. Du kommer att märka ikonerna "Säkerhet", "Kameror", "Ljus" och "Termostater" längst ner på appskärmen.

Steg 6

Klicka på "Säkerhet" för att visa eller ändra status för ditt ADT®-larm. Appen informerar dig om ditt larm är aktiverat eller inte. Om du vill avaktivera ditt larmsystem trycker du på "Avaktivera".

Steg 7

Klicka på "Kameror" för att se video i realtid av insidan av ditt hem.

Steg 8

Tryck på "Termostater" för att justera temperaturkontrollerna i ditt hem. Den aktuella temperaturen i ditt hus kommer att visas på appskärmen. Använd pilarna för att höja eller sänka temperaturen.

Tryck på "Lights" och välj det ljus du vill justera. Du har möjlighet att tända ett ljus, stänga av ett ljus eller dimma ett ljus.