Så här anger du koordinater på Navigon

Din Navigon GPS-enhet ger dig vägbeskrivning till nästan alla företags- eller bostadsadresser i Nordamerika. Med GPS kan du välja en destination genom att ange en adress, välja en intressepunkt (POI) eller mata in koordinaterna för platsen. Genom att ange koordinater kan du få vägbeskrivningar till en terrängplats eller till en destination som inte har en fysisk adress.

Steg 1

Slå på Navigon-enheten och tryck på "Ny destination" i navigationsfönstret. Tryck på "Ange en adress."

Steg 2

Tryck på "Alternativ" i adressfönstret och tryck sedan på "Ange koordinater."

Steg 3

Ange latitud och longitud som ett decimaltal. Börja ditt inträde med ett minustecken om du vill ange en sydlig latitud eller en västlig longitud.

Steg 4

Ange latitud och longitud som minuter och sekunder om du inte vill ange koordinaterna som ett decimaltal. Tryck på ikonen "Grad" för att ange graden, "knappen för att ange minuter och" knappen för att ange sekunder. För att ändra latitud från norr till söder, tryck på "NS" -knappen. När du anger longitud, tryck på "EW" för att ändra det från öst till väst.

Steg 5

Tryck på "Ja" eller "Nej" för att aktivera eller inaktivera funktionen Aktivera MyRoutes. Detta verktyg, när det är aktiverat, beräknar flera ruttmöjligheter och låter dig välja en.

Tryck på "Navigering" för att få vägbeskrivningar till de koordinater du angav, eller tryck på "Parkering" för att få vägbeskrivning till en parkeringsplats nära destinationen.