Hur man använder anonym samtalavvisning med Comcast Phone

En telefonsamtalare som höljer sin identitet kan inte komma till en telefonlinje som använder anonym avvisning. Hans försök att ringa slutar med en inspelning som varnar honom för att "avtäcka" sin identitet och försöka igen. Comcast Digital Voice-telefontjänsten inkluderar anonym avvisning av samtal i listan över funktioner som du kan använda för att skapa och hantera kontakt. Detta screeningalternativ träder endast i kraft om och när du vill använda det.

Anatomi av anonymitet

Under de tidiga dagarna av nummerpresentationstjänsten använde inte alla områden i USA telekommunikationsutrustning som kunde överföra den information som behövs för att producera identifieraren vid mottagande av samtalet. I vissa fall uppträdde varken namn eller nummer. När serviceutbyggnaden fortsatte saknade samtal ibland ett identifierande namn men skickade uppringarens nummer. Dagens anonyma samtal visar ingen information om nummerpresentation när uppringare blockerar den från att visas, varken på grund av deras affärsverksamhet - brottsbekämpning, i vissa fall - eller i ett försök att dölja identitet.

Hur man blir anonym

Kännetecknet för det anonyma samtalet ligger i bristen på information om nummerpresentation. Där du förväntar dig att se ett namn och ett nummer på skärmen på din telefon- eller nummer-ID-ruta, visas bara "Ej tillgänglig" eller ett liknande meddelande. Du kan blockera din nummerpresentationsinformation genom att slå "* 67" efter att du hör en kopplingston och innan du anger ditt partis telefonnummer. Den här funktionen, formellt kallad nummerpresentation per samtal, gäller samtal för samtal.

Blockering av anonyma samtal

Om du föredrar att inte ta emot samtal som du inte kan identifiera använder du den anonyma samtalsavvisningen i Comcast Digital Voice-samtalsfunktionerna. Till skillnad från tjänster som samtal väntar, som ditt telefonföretag måste lägga till i din linje men som förblir aktiva på heltid såvida du inte blockerar det under ett enskilt samtal, slår du av och på anonym avvisning. När du väl har aktiverat den förblir den aktiv om inte och tills du stänger av den med hjälp av en separat procedur. Funktionen kan inte skärma ut samtal som innehåller förfalskad eller falsk information om nummerpresentation, bara de som saknar något ID alls.

Slå på den

Som Comcast-telefonabonnent kan du aktivera anonym avvisning av samtal från din telefon. Plocka upp din mottagare eller tryck på "Talk" på en trådlös telefon och vänta tills du hör en kopplingston. Tryck på "_77" för att aktivera funktionen. För att inaktivera det, tryck på "_87". Xfinity Connect-webbplatsen (se Resurser) ger dig ytterligare sätt att hantera denna och andra samtalsfunktioner. Om du använder både Xfinity Voice och Xfinity Internet, använd ditt Comcast-ID och lösenord för att logga in på ditt Comcast-konto via fliken E-post på webbplatsens hemsida. Från fliken Inställningar, öppna Call Manager och välj "Call Screening." Använd kryssrutan "Avvisande av anonyma samtal" för att aktivera eller inaktivera funktionen. Om du bara prenumererar på Xfinity Voice klickar du på fliken "Röstmeddelande" för att komma åt ditt konto.