Hur får man det bästa från Verizon Wireless

Verizon Wireless tjänar konsekvent höga betyg med CNET och andra teknikgranskare för sitt sortiment av mobiltäckning och signalkvalitet. Den servicenivån kommer med ett pris: Verizon är långt ifrån den billigaste mobiloperatören och den mest grundläggande månatliga röstplanen kostar cirka 40 dollar i månaden under 450 minuter i juni 2011. Det finns några sätt att få ett bättre erbjudande från Verizon Wireless. Lär dig hur du ställer rätt frågor och håller ett öga på din serviceplan sänker de flesta kostnaderna med Verizon Wireless.

Steg 1

Fråga en Verizon-representant om du har rätt till rabatt via din arbetsgivare. Om din arbetsgivare har ett konto hos Verizon är det stor chans att du är berättigad till rabatt. Rabatterna varierar beroende på hur många linjer din arbetsgivare har med Verizon och vilken typ av tjänst företaget betalar för på dessa linjer. Ring 800-922-0204 eller besök en Verizon-butik för att prata med en representant.

Steg 2

Dra nytta av din militärtjänst genom att registrera dig för Verizons veteranrabatt. Verizon ger militärveteraner 15 procent rabatt på sina anropsplaner. Ta med en kopia av DD-214 eller utsläppspapper till en Verizon-butik för att verifiera att du är berättigad och få rabatten på ditt konto.

Steg 3

Övervaka din telefonanvändning. Kontrollera din Verizon trådlösa räkning för att se hur många minuter du normalt använder mot hur många minuter du betalar för i din plan. Gör detsamma för textmeddelanden. Verizons säljare får betalt på provision och vill att du ska köpa så många minuter som möjligt. Du kanske har registrerat dig för en 900-minutersplan, men använd tillräckligt få minuter för att gå ner till en 450-minutersplan.

Steg 4

Gå med i en familjedelplan. Det här är planer där flera telefoner drar från samma pool av minuter. Om du har en telefon på din plan men har vänner eller familjemedlemmar som du kan kombinera planer med, skulle du alla få ett bättre erbjudande från Verizon genom att kombinera dina planer tillsammans.

Shoppa efter en ny telefon. Verizon ändrar regelbundet enhetens prissättning, och prissättningen för samma enhet kan skilja sig åt i en företagsbutik, en butik och online. Ta reda på den telefon du vill från Verizon och shoppa för att hitta det bästa priset för den enheten.