Så här importerar du bakgrundsbilder till en iPhone (10 steg)

Urvalet av exempelbakgrunder på iPhone är attraktivt, men du kanske föredrar att se dina egna eller personliga bilder på ditt lås och hemskärmar. Du kan enkelt ta ett foto med din telefon och ställa in det som bakgrund, men en bild som lagras på din dator eller du hittar på en webbplats kräver några fler steg. För snabb och enkel import regelbundet skapar du en separat mapp på din dator med namnet "iPhone Wallpapers" och lagrar dina bakgrundsbilder där. Du kan synkronisera de bakgrundsbilder du vill ha utan att välja mellan enskilda mappar varje gång du synkroniserar foton via iTunes.

Importera via iTunes

Steg 1

Anslut din iPhone till din dator med laddningskabeln och vänta tills iTunes startar automatiskt. Om det inte startar dubbelklickar du på iTunes-ikonen.

Steg 2

Klicka på din iPhones namn i panelen iTunes-enheter. Klicka på "Foton".

Steg 3

Klicka på rutan bredvid "Synkronisera foton från." Välj mappen med dina bakgrundsbilder eller leta reda på din "iPhone-bakgrundsbild" -mapp genom att klicka på rullgardinsmenyn bredvid "Synkronisera foton från." Klicka på radioratten bredvid "Valda mappar" och välj ytterligare undermappar i rutan "Mappar", om du vill.

Klicka på knappen "Apply".

Importera via e-post

Steg 1

Skapa ett e-postmeddelande på din dator. Bifoga bakgrundsbilden eller dra bilden till e-postens kropp. Adressera e-postmeddelandet till ditt iPhone-e-postkonto.

Steg 2

Tryck på "Hem" -knappen på din iPhone. Tryck på ikonen "Mail". Tryck på det nya e-postmeddelandet för att öppna det.

Tryck på bilden och välj "Spara till kamerarulle". Mail-appen sparar fotot i appen "Foton" under "Kamerarulle". För att tilldela bilden till bakgrunden, tryck på appen "Foton" och tryck på "Kamerarulle". Tryck på bilden och tryck på den lilla inställningsikonen som visar en pil i en ruta. Tryck på "Använd som bakgrund". Tryck på "Ställ in" och välj om du vill ha bakgrundsbilden på din låsskärm eller hemskärm.

Kopiera foton från webbplatsen

Steg 1

Öppna Safari-appen på iPhone och bläddra till webbplatsens bild.

Steg 2

Tryck och håll ned bilden.

Tryck på knappen "Spara bild". Alternativt kan du bläddra till webbplatsen på din dator, högerklicka och välja "Spara bild" och lagra bilden i mappen "iPhone-bakgrundsbilder". ITunes importerar bilden automatiskt på din dator när du synkroniserar dina foton.