Så här slår du samman en kalender på en iPhone med en dator

En iPhone är bra om du vill lägga till möten och händelser i din kalender när du är på språng, men om du behöver dem på din dator eller behöver lägga till händelser till din iPhone från din dator, måste du slå samman dina kalendrar. Det här är en enkel process som tar några sekunder och du kan göra det så regelbundet som du behöver.

Steg 1

Öppna iTunes på din dator och anslut din iPhone till en USB-port på din dator.

Steg 2

Välj din iPhone från listan "Enheter" i vänster sidopanel i iTunes.

Steg 3

Klicka på "Info" högst upp i iTunes-huvudfönstret.

Steg 4

Klicka på kryssrutan "Synkronisera kalendrar med" i avsnittet "Kalendrar" och välj din kalenderprogramvara i listrutan. Alla kalenderprogram som är installerade på din dator visas i den här listan. Om du använder en Mac ersätts alternativet "Synkronisera kalendrar med" med alternativet "Synkronisera iCal-kalendrar" utan en rullgardinslista.

Steg 5

Välj antingen "Alla kalendrar" eller "Valda kalendrar" genom att klicka på lämplig alternativknapp. Om du väljer "Valda kalendrar" markerar du kryssrutorna för att välja vilka kalendrar du vill slå samman med din dator.

Klicka på knappen "Verkställ" längst ned till höger i iTunes-fönstret för att synkronisera och slå ihop dina kalendrar. Alla dina händelser kommer nu att visas i både din iPhone- och PC-kalender.