Hur man stoppar AVG Free Notification från att komma upp

Det är möjligt att inaktivera meddelanden i systemfältet som produceras av programmet AVG AntiVirus Free om du inte längre vill se popup-meddelanden på skärmen. Även om AVG: s meddelanden kan ge dig användbara varningar, till exempel meddelanden om hotborttagning, kan dessa popup-fönster vara distraherande när du använder andra program. Inaktivera alla AVG: s systemfältaviseringar från sidan Utseende i programmets dialogruta Avancerade inställningar. När du är inaktiverad kan du fortfarande visa viktiga meddelanden genom att öppna AVG och klicka på "Rapporter".

Steg 1

Högerklicka på AVG-ikonen i meddelandefältet i Aktivitetsfältet i Windows och klicka sedan på "Öppna AVG" eller starta programmet från din Windows startskärm.

Steg 2

Klicka på rullgardinsmenyn "Alternativ" högst upp i fönstret och välj "Avancerade inställningar ..." för att öppna dialogrutan Avancerade inställningar.

Steg 3

Klicka på Utseende i vänster sidofält och avmarkera sedan kryssrutan bredvid "Visa systemfackaviseringar" under systemfältaviseringar.

Klicka på "OK", klicka på "Ja" och autentisera med ett administratörskonto om du uppmanas av användarkontokontroll. AVG visar inte längre meddelanden från ditt systemfält i Windows.