Så här låser du upp en Galaxy S om du har glömt ditt lösenord (5 steg)

Samsung Galaxy S-serien av smartphones låter dig låsa telefonens skärm för att förhindra oavsiktliga beröringar eller obehöriga nyfikna ögon. Tyvärr kan denna säkerhetsfunktion hindra även din åtkomst om du glömmer din upplåsningskod. Upprepade misslyckade försök gör att du kan ange ditt Gmail-kontonamn och lösenord under alternativet "Glömt lösenord", men den här lösningen fungerar kanske inte. För att få tillbaka åtkomst till din Galaxy S-serie måste du göra en hård återställning, som återställer telefonen till fabriksinställningarna och raderar alla dina personuppgifter.

Steg 1

Ta bort batteriet för att stänga av telefonen. Att utföra en hård återställning kräver att telefonen är avstängd för att starta, och strömbrytaren kanske inte fungerar om din telefon är låst. Ta bort bakstycket, dra ut batteriet och sätt tillbaka det efter att ha väntat i 30 sekunder.

Steg 2

Tryck och håll ned “Ström”, “Volym upp” och “Hem / Meny” samtidigt. Släpp "Ström" -tangenten när telefonen startar men håll kvar knapparna "Volym upp" och "Hem / Meny".

Steg 3

Släpp knapparna "Volym upp" och "Hem / meny" när återställningsmenyn visas. Använd "Volym ned" -knappen för att navigera genom menyn.

Steg 4

Välj "Wipe Data / Factory Reset" och tryck på "Power" -knappen för att bekräfta ditt val. Tryck på "Volym ned" -knappen för att markera "Radera all användardata" och tryck på "Power" -knappen för att välja. Du kan bli tillfrågad om du är säker på att du vill fortsätta; använd "Volym ned" -tangenten för att markera "Ja" och tryck på "Ström" -knappen.

Starta om telefonen när återställningen är klar. När telefonen har återställts ser du en ny meny. Välj "Starta om systemet nu" med "Volym ned" -knappen och tryck på "Power" -knappen för att bekräfta.