Hur man använder Facebook för att hitta militära vänner

Om du tjänstgjorde i militären skapade du förmodligen många livslånga band med en mängd människor. När åren går är det vanligt att förlora kontakten med dina militära vänner. Facebook är en online social nätverkswebbplats som används för att ansluta och återansluta vänner och familj. Från och med februari 2011 har Facebook mer än 500 miljoner aktiva användare. Webbplatsen har många funktioner inklusive snabbmeddelanden, e-postmeddelanden, spel och intressegrupper för att hjälpa användare att ansluta och återansluta till vänner och familj. Med hjälp av sökalternativen kan du enkelt hitta vänner du träffade i militären om de är på Facebook.

Hitta en militär vän efter namn

Steg 1

Ange en väns namn i fältet "Sök" högst upp på sidan Nyhetsflöde. Klicka på "Se fler resultat" längst ned på rullgardinsmenyn.

Steg 2

Klicka på "Människor" till vänster om resultaten för att instruera Facebook att endast visa personer.

Titta igenom resultaten med bilderna, platsen och vanliga vänner (om tillämpligt). När du har hittat rätt person, klicka på "Lägg till vän".

Hitta militära vänner efter grupp

Steg 1

Ange ett gruppnamn i fältet "Sök" högst upp på sidan Nyhetsflöden. Detta namn kan inkludera "United States Marine Corps", "United States Army" eller någon annan gren av militären.

Steg 2

Klicka på "Se fler resultat" längst ned på rullgardinsmenyn. Klicka på "Grupper" till vänster på resultatsidan. Detta instruerar Facebook att endast visa grupper.

Steg 3

Sök igenom de många resultaten tills du hittar rätt grupp. Ibland delas grupperna in efter adress, enhet och position. Klicka på "Gå med" eller "Begär att gå med" för att komma åt gruppens hela Facebook-sida.

Klicka på "Se alla" under rubriken Medlemmar för att visa listan över medlemmar. Om du hittar en vän, klicka på "Lägg till som vän".