Hur man använder Google Earth för att se ett hus på nära håll

Oavsett om du letar efter ett hem eller letar efter ditt nästa semestermål kan du använda Google Earth för en detaljerad titt på nästan vilken adress som helst i USA. Om du är intresserad av exotiska platser erbjuder Google Earth också utsikt över gatanivå över många större städer i Europa, Sydamerika, Afrika och Asien. När du tittar på en adress i gatunivå kan du zooma in, rotera kameran och gå längs vägen för att se det omgivande området eller området.

Steg 1

Starta Google Earth och ange sedan en adress i sökfältet. Klicka på "Sök" och vänta på att Google Earth ska zooma in till adressen.

Steg 2

Klicka på den orange peg-man-ikonen till höger om fönstret.

Steg 3

Dra peg-man-ikonen till kartan. Blå linjer på kartan anger var gatuvy är tillgänglig.

Steg 4

Släpp peg-man-ikonen på vägen närmast adressen du vill se. Kartan växlar till gatuvy.

Steg 5

Placera muspekaren i mitten av fönstret. Klicka och dra pekaren åt vänster eller höger för att rotera din vy tills du tydligt kan se önskat hus. Alternativt klickar du på ögonikonen i det övre högra hörnet märkt "Klicka för att se dig omkring". Håll ned musknappen medan du klickar på ögonikonen och dra pekaren i den riktning du vill se. Klicka på "N" för att återställa kameran till norrläge.

Steg 6

Klicka på en av pilarna på handikonen, nedanför ögonikonen, för att röra dig som om du går nerför gatan i den riktningen. Klicka till exempel på den översta pilen för att flytta norrut.

Steg 7

Klicka på "Plus" -knappen till höger i fönstret för att zooma in för en bättre bild. Klicka på knappen "Minus" för att zooma ut. Alternativt, om musen har ett rullningshjul, bläddra framåt för att zooma in och bläddra tillbaka för att zooma ut.

Klicka på "Exit Street View" i det övre högra hörnet av fönstret när du är färdig med att titta på huset.