Instruktioner för AT&T-telefonsvararen 1718

AT&T Digital Answering System är en fristående telefonsvarare som förenklar ditt digitala liv. 1718 är AT & T: s nybörjarmodell och erbjuder blygsamma funktioner. 1718 har 19 minuters digital inspelningstid och erbjuder nummerpresentation. Andra funktioner inkluderar personlig memoinspelning, röstmeddelanden och uppspelningshastighetskontroll.

Installation och första installation

Instruktioner för AT&T-telefonsvararen 1718

Installationen av 1718-telefonsvararen är snabb. Enheten måste placeras nära ett el- och telefonuttag. Anslut "Tel Line" -kabeln till telefonuttaget med den medföljande sladden. Leta upp Line In-uttaget på din telefon och anslut det till Tel Set-porten på telefonsvararen. När telefonsladdarna har anslutits ansluter du enheten till väggen.

För att starta den första installationen, tryck och håll "On / Off" för att slå på maskinen. Håll "Set Up" tills det står "Antal ringar". För att ändra funktionens inställning, använd Annc / Skip och Memo / Repeat-knapparna. När du är redo att konfigurera nästa funktion, tryck och släpp "Set Up". När du är klar trycker du på "Spela / stoppa".

Konfigurera funktioner

Telefonsvararen har två alternativ för hälsningsanrop: Meddelande A eller Endast meddelande. Meddelande A spelar en hälsning till den som ringer och spelar in deras meddelande. Announce Only spelar bara en hälsning till den som ringer utan att spela in ett meddelande. Du kan spela in ditt eget meddelande eller använda en standardhälsning som säger "Hej. Lämna ett meddelande efter tonen."

Telefonsvararen låter dig ställa in antalet ringsignaler innan den tar upp. Du kan välja valfritt nummer mellan 2 och 7. Andra alternativ inkluderar Toll Saver 2/4 eller Toll Saver 4/6. Toll Saver svarar på dina samtal i 4 eller 6 ringer om du inte har några nya meddelanden eller i 2 eller 4 ringer om du har meddelanden som väntar på dig.

Fjärråtkomstkoden är ett tresiffrigt nummer som måste anges när du ringer din telefon hemifrån. Standardkoden för fjärråtkomst är 500. Du kan slå på eller stänga av meddelandemonitorn. Genom att stänga av den kommer din uppringare att höra meddelandet men det kommer att vara tyst i slutet. Maskinen kan meddela uppringarens nummer mellan ringarna, med tanke på att du prenumererar på nummerpresentation. Systemet kan också lagra numret som ska spelas upp med meddelandet.

Ställa in klockan och personlig hälsning

För att spela in ett personligt meddelande, håll nere "Annc / Skip" och börja spela in vid pipet. Släpp knappen för att stoppa inspelningen. Du kan granska ditt meddelande genom att trycka på "Annc / Skip." För att radera hälsningen, tryck på "Radera" när ditt meddelande spelas.

För att ställa in klockan, håll ned "Klocka" tills standarddagen meddelas. För att ändra dagen, använd "Memo / Repeat" och "Annc / Skip." När dagen väl har valts, tryck och släpp "Clock" tills standardtimmens meddelas. Använd Memo / Repeat och Annc / Skip för att ändra inställningen och tryck på "Clock" för att spara ändringarna. För att verifiera datum och tid, tryck på "Clock".