Tumblr Fördelar

Tumblr är en av de mest visuellt baserade sociala mediasidorna på webben. Även om det stöder skriftligt innehåll används det mest för att distribuera och marknadsföra bilder och video. Att skapa ett Tumblr-konto för dig själv eller ditt företag erbjuder många fördelar för att bygga ditt varumärke och hitta likasinnade människor, och själva tjänsten gör det enkelt att dela ditt favoritinnehåll.

Hitta, dela bra innehåll

Tumblr avviker från de flesta andra sociala mediekanaler eftersom det fokuserar mer på att dela innehåll kring specifika ämnen än att dela vardagliga tankar och åsikter från en viss användare. Att dela övertygande innehåll hjälper dig att utveckla följande. Om du driver en Tumblr för ditt företag kan du sedan lägga upp produkter till följande; om du har ett personligt konto representerar ditt följd en stor uppsättning andra Tumblr-användare att titta på för att hitta innehåll du tycker om. Om du har flera intressen kan du skapa en blogg för var och en under samma Tumblr-konto och utveckla en innehållsbas för var och en samtidigt hålla intressen åtskilda.

Kategorier Abound

Tumblr förlitar sig på ett taggningssystem som kategoriserar bloggar och inlägg i många ämnen, såsom teknik, konst, utbildning, mode och djur. Taggar kan klickas av användare för att nå det innehåll de vill ha runt en viss kategori. Att använda taggar på inlägg kan hjälpa till att få trafik till dina inlägg och potentiellt ditt företag eller annan personlig webbplats. Tumblrs instrumentpanel ger dig också förslag på kategorier som liknar Tumblr-webbplatser och inlägg som du har tittat på, vilket ger dig en bekväm källa för nytt innehåll.

Easy Peasy Development

Tumblrs plattform har också fördelen att den är mycket anpassningsbar men ändå lätt att skapa. När du har valt ett Tumblr-tema får du många alternativ för att ändra färger och effekter; Du kan också lägga till annonser och skapa en anpassad domän. Tumblr går igenom alla dessa steg och ger annonsplattformsstöd. Tumblr veterinärer och godkänner teman den erbjuder, så det finns få kompatibilitetsproblem. Det ger också koden för dess teman, så att avancerade utvecklare helt kan anpassa utseendet och känslan för ett tema.

Många mobilsupport

En annan fördel för Tumblr är möjligheten det ger dig att ladda upp inlägg på olika sätt, inklusive e-post, textmeddelanden och till och med telefonsamtal. Tumblr ger dig en unik e-postadress; genom att skicka ett e-postmeddelande eller ett sms till den här e-postadressen kan du uppdatera din blogg. Om du bara vill tillhandahålla ett ljudinlägg kan du ringa Tumblr på 1-866-584-6757 och lämna ett meddelande direkt från din telefon.