Var kan jag få säkra gratis ringsignaler?

De flesta källor till gratis ringsignaler på Internet erbjuder någon form av risk. Webbplatser som Zedge, Myxer och FunforMobile är alla värdanvändarinnehåll som gör det möjligt för människor att dela ringsignaler som de har skapat. Medan många användare fritt laddar ner från dessa webbplatser utan problem, kan filer på delningssajter som dessa vara värd för skadlig kod. Det säkraste sättet att ladda upp ringsignaler på din telefon är att skapa dina egna.

Spela in på din telefon

I vissa telefoner kan du spela in ljud med telefonens inspelare och ställa in inspelningen som en ringsignal. Du kan spela in din röst eller ditt barns röst eller din hund som skäller och använda den som en ringsignal om du vill göra den unik. Du kan också skapa ringsignaler av låg kvalitet av dina favoritlåtar genom att spela in dem från en högtalare. Detta är lagligt så länge du inte försöker sälja eller distribuera ringsignaler.

Djärvhet

Programvara för ljudredigering som det fria, öppna källkodsprogrammet Audacity är perfekt för att skapa ringsignaler. Öppna nästan vilken ljudfil som helst, och med hjälp av redigeringsprogramvaran kan du välja klipp, tona ut och tona ut och lägga till effekter. Spara filen som en MP3 - du kan behöva installera rätt kodare separat - och följ sedan telefonens instruktioner för att överföra filen till din telefon och ställa in den som en ringsignal.

ITunes 10

ITunes har haft en stenig relation med ringsignaler genom åren, först att erbjuda dem och göra det möjligt för dig att skapa dem och sedan ta bort dessa funktioner tyst. Med ITunes 10 kan du skapa dina egna ringsignaler i iTunes från spår som du äger genom att välja "Get Info" för ett spår. På fliken Alternativ ställer du in tiden för att spela till ett specifikt urval under 30 sekunder. Välj "Skapa AAC" från menyn Avancerat för att skapa en ny AAC-fil. Ändra slutligen förlängningen av den skapade filen från M4A till M4R. Du kan nu ladda filen som en ringsignal till din iPhone.

Appar

Att arbeta direkt på en smartphone sparar dig steget att överföra dina ringsignaler från en dator. De flesta smarttelefonappar, oavsett om det gäller Android eller iOS, fungerar på samma sätt som Audacity, vilket ger en visuell vågform av låten du vill använda och gör att du kan klippa den för att välja en sektion för användning som ringsignal. Ringdroid, Ringtone Maker från Big Bang, Inc. eller MP3 Ringtone Maker från Lucky Start, bland många andra, hjälper dig att skapa ringsignaler från MP3-filer som du redan har på din Android-telefon. IOS 6 stöder en ny version av Garage Band som gör det möjligt för iPhone-användare att skapa ringsignaler från både låtar de äger och kompositioner de själva har skapat. App Store innehåller ett brett urval av andra alternativ, inklusive Ringtone Star, som hjälper dig att redigera ditt befintliga musik- och videobibliotek till ringsignaler och 1 500 obegränsade ringsignaler, vilket gör att du kan välja mellan 1 500 färdiga ringsignaler.