10 måste-ha tillägg för Google Chrome

Googles Chrome-webbläsare har tjänat legioner av fans. Inte bara på grund av dess snabba funktion och sömlösa bokmärkesynkronisering, utan också för att den kan utökas. Genom att installera olika tillägg (även kända som tillägg) kan du göra Chrome smartare, säkrare, mer mångsidigt och roligare. Bäst av allt, de flesta tillägg är enkla att använda och gratis att installera. Här är en titt på 10 allvarligt häftiga sätt att anpassa Chrome.

Evernote Web Clipper

Evernote är ett utmärkt verktyg för att organisera och hantera information, och Evernote Web Clipper för Chrome gör det ännu bättre. Medan den gamla versionen bara suger upp hela sidan du tittade på har du nu alternativ för vad du ska "klippa" till ditt Evernote-konto: Hela sidan, bara kroppen, en skärmdump och så vidare. Du kan till och med markera den klippta sidan med pilar, stämplar, en virtuell överstrykningspenna och textanteckningar.

Relaterad: Evernote Web Clipper för Google Chrome

10 måste-ha tillägg för Google Chrome

Lasarus 3

Webblanketter är utmärkta för att skriva blogginlägg eller lägga till kommentarer till ett onlineforum, ända tills en webbläsare kraschar eller internetanslutning raderar allt ditt osparat hårda arbete. Lazarus 3 (tidigare Lazarus Form Recovery) behåller all text du skriver i webbfält, vilket gör det enkelt att återställa ditt arbete. Det är som ett säkerhetskopieringsverktyg i realtid för din webbläsare, ett som ingen webbanvändare borde vara utan.

Relaterad: Lasarus 3

10 måste-ha tillägg för Google Chrome

OneTab

Tabbed-surfning är en av de fantastiska webbläsarfunktionerna hela tiden, men för många öppna flikar kan störa gränssnittet och på allvar sakta ner saker. Ett enda klick på OneTab kondenserar alla dina öppna flikar till en, vilket effektivt dödar röran och ger din webbläsare en snabb ökning. Inom den nya fliken hittar du alla dina andra flikar i en bekväm lista; Du kan klicka på vilken som helst igen eller klicka på Återställ alla för att få tillbaka dem alla.

Relaterad: OneTab

Chrome, webbläsare, Google

Utskriftsvänlig & PDF

När du skriver ut en webbsida får du hälften av tiden en massa konstigt formaterade och / eller tomma ark. Utskriftsvänlig och PDF konverterar vilken sida som helst till ett utskriftsvänligt format, tar bort annonsbannrar och låter dig justera textstorleken och ta bort rymdhöga element (som foton). Dessutom får du förhandsgranska dokumentet innan du faktiskt skriver ut det, vilket skulle spara både tid och papper.

Relaterad: Utskriftsvänlig & PDF

10 måste-ha tillägg för Google Chrome

PushBullet

Trött på att nå din telefon varje gång du får ett sms? PushBullet levererar smarttelefonaviseringar till Chrome. Men det är inte allt: Det låter dig också "skicka" meddelanden (inklusive text, länkar, kartor och till och med filer) från din dator till din telefon. Och om du har vänner som använder PushBullet kan du också skicka meddelanden till dem från Chrome. För det mesta är det dock bra att läsa textmeddelanden utan att dra ut telefonen.

Relaterad: PushBullet

10 måste-ha tillägg för Google Chrome

Spara på Google Drive

Om du ska använda Googles webbläsare kan du lika gärna använda den med andra Google-tjänster. Med Spara till Google Drive installerat kan du högerklicka på nästan vilken fil som helst på vilken webbsida som helst och sedan spara den direkt till din - vänta på den - Google Drive. Det är mycket snabbare än att spara filen på din hårddisk, logga in på ditt Google Drive-konto och sedan ladda upp den.

Relaterad: Spara på Google Drive

Chrome, webbläsare, Google

Screencastify

En screencast är ett utmärkt sätt att demonstrera något - som till exempel om du vill visa din svärmor hur du installerar och använder ett Google Chrome-tillägg. Screencastify spelar in all aktivitet på en Chrome-flik (plus ljud, om du använder en mikrofon) och sparar sedan filen på din hårddisk eller skickar den direkt till Google Drive eller YouTube. Lampor, kamera ... Krom!

Relaterad: Screencastify

10 måste-ha tillägg för Google Chrome

Ficka

Nätet är full av fantastiskt läsmaterial. Synd att du inte har tid att läsa den just nu. Med Pocket förvandlar ett klick den aktuella sidan till en perfekt formaterad folio i tidskriftsstil och synkroniserar den sedan till ditt Pocket-konto på webben (och / eller din telefon eller surfplatta). Det fungerar också med video, så du kan köa mördare YouTube-klipp för din tågresa hem från jobbet.

Relaterad: Ficka

10 måste-ha tillägg för Google Chrome

Web of Trust

Även om Chrome har några inbyggda säkerhetsverktyg, kommer det inte att varna dig för potentiellt farliga webbplatser. Men Web of Trust (WOT) kommer att börja med de sökresultat du får från Google, Yahoo eller en annan sökmotor. Grön betyder säker; gul, iffy; och röd, undvik. Genom att bekräfta dessa sökresultat åt dig hjälper WOT dig att undvika nätets främsta (och inte så säkra) destinationer.

Relaterad: Web of Trust

Chrome, webbläsare, Google

Zink Save

Smarta webbshoppare vet att när du kommer till kassasidan för en onlinebutik är det dags att öppna en ny flik och börja söka efter kupongkoder. Zinc Save sparar besväret, hittar den bästa tillgängliga rabatten åt dig och ger dig ett enkelt alternativ "Beställ med zink". Det är för närvarande kompatibelt med Amazon, Macy's, Target, Walmart och en handfull andra butiker.

Relaterad: Zink Save

10 måste-ha tillägg för Google Chrome