Kan jag ladda ner podcasts till min Sansa Clip MP3-spelare?

Poddsändningar är ljud- eller videoprogram som publiceras på Internet för kunder som kan ladda ner och titta på eller lyssna på på bärbara enheter. Podcasts började med MP3-ljud, och det fortsätter att vara ett allmänt använt format för ljudshower. Du kan ladda ner ljudpodcasts, överföra dem till ditt Sansa Clip och lyssna på dem när du är på språng.

Podcastinformation

Poddsändningar liknar traditionella radio- eller tv-program, förutom deras leveransmekanism. Istället för en vanlig sändning bifogas podcasts till Really Simple Syndication-flöden, varnar dig när nya avsnitt laddas upp till servern. De flesta lyssnare använder en RSS-läsare som Google Reader för att hantera sina podcaster. När det nya avsnittet visas i läsarflödet kan du ladda ner det direkt till datorns hårddisk och sedan överföra det till Sansa Clip-spelaren.

Använda iTunes

Apples iTunes-programvara är en metod för nedladdning av podcaster. ITunes innehåller en katalog med podcaster för automatisk synkronisering med iPod och iPhones. ITunes synkroniseras inte automatiskt med andra spelare som Sansa Clip, men det är fortfarande en användbar mediechef. Du kan prenumerera på podcaster i iTunes, ladda ner dem till ditt bibliotek och klicka och dra dem till skrivbordet för att enkelt kopiera filen. Därifrån kan du flytta podcasten till ditt Sansa Clip.

Överföra Podcast-filer

För att överföra podcaster från din dators hårddisk till ditt Sansa Clip behöver du en laddad spelare och USB-kabeln som kom i detaljförpackningen. Sätt i kabeln i spelaren och datorn. Öppna mappen där de nedladdade podcastfilerna finns och klicka sedan på "Start" -knappen och "Dator" eller "Den här datorn." Klicka på podcastfilerna och dra dem till spelarens ikon i fönstret "Den här datorn" och vänta sedan på överföringen. Upprepa denna process med alla filer du vill överföra och koppla sedan ur spelaren.

Sansa Clip-begränsningar

Sansa Clip är en liten spelare utformad för att träna och bära enkelt. Medan den hanterar korta spellistor kan det hända att den inte innehåller så många podcasts och låtar samtidigt. För att ladda upp fler podcaster, överväga att radera en del av musiken som redan finns på din spelare. Klippet kan inte spela upp video, så ladda ner ljudversionen - MP3, OGG eller FLAC - av podcasten du vill lyssna på.