Cricket VS Sprint & Verizon

Att välja en leverantör för mobiltjänster kan vara utmanande. Prispunkt, planfunktioner och täckningsområde är vanligtvis de viktigaste faktorerna som konsumenterna tar hänsyn till när de väljer en leverantör. Att noggrant mäta rätt passform för dina mobilbehov kräver jämförelse mellan flera leverantörer.

Översikt

Cricket, Sprint och Verizon använder alla CDMA-teknik, vilket skiljer sig från den GSM-teknik som leverantörer som AT&T och T-Mobile använder. Huvudskillnaden mellan de två teknikerna är att CDMA-telefoner inte använder SIM-kort. Detta påverkar främst konsumenter genom att all information (dvs kontakter, e-post, textmeddelanden etc.) lagras direkt på enheten snarare än till ett SIM-kort, och leverantören kommer att behöva överföra den när du byter till en ny telefon.

Cricket

Cricket planer varierar från $ 35 till $ 55 och erbjuder obegränsat samtal, textmeddelanden och dataanvändning. Med Cricket-tjänster är användarna inte skyldiga att skriva ett kontrakt; alla planer erbjuds från månad till månad. Smartphone-användare kommer också att hitta Blackberry- och Android-enheter tillgängliga för användning hos den här leverantören. Den största nackdelen med Cricket tenderar att vara brist på täckningsområde. Den främsta anledningen till att företaget kan erbjuda sådana konkurrenskraftiga priser är att de huvudsakliga täckningsområdena tenderar att centrera kring stora stadsområden och landsbygdsanvändare lämnas ute i kylan.

Sprinta

Sprint-planer sträcker sig från $ 29,99 till $ 99,99, med en mängd olika funktioner och alternativ tillgängliga till flera prispunkter. Kunderna kommer att hitta den lägsta planen med datafunktioner som börjar på $ 69,99 och med obegränsad användning, med en $ 10 premium tilläggsavgift för smartphone-användare. Liksom Cricket erbjuder Sprint ett brett urval av Android- och Blackberry-enheter. Med Sprints ökade prispunkt kommer dock fördelen med ett ökat täckningsområde.

Verizon

Verizons baspaket varierar från $ 39,99 till $ 69,99 för endast röstanvändare och $ 59,99 till $ 89,99 för användare som vill använda sig av obegränsade samtals- och textfunktioner. Smartphone-användare är också skyldiga att köpa det obegränsade smartphone-datapaketet, som checkar in på $ 29,99 varje månad. Verizon är uppenbarligen det dyrare av de tre leverantörerna, men det erbjuder också det största urvalet av enheter. De senaste produkterna från Blackberry, Android och Apple iPhone presenteras som en del av Verizons sortiment. Verizon är också känt för sin omfattande täckning och tillhandahåller service till även de mest landsbygdsområdena i USA.