Har DirecTV efterfrågan som Comcast gör?

Comcasts On-Demand-funktioner gör det möjligt för kunder att titta på tv-program och filmer när det passar dem. Från nya utgåvor till TV-omprogrammeringar kan kunderna titta på sina favoritprogram med On-Demand-tjänster. DirecTV erbjuder en liknande on-demand-tjänst som heter Cinema. Precis som Comcasts On-Demand erbjuder Cinema filmer och TV-program som kunderna kan titta på när det passar dem.

Biofunktioner

Cinema erbjuder ett brett utbud av filmer och TV-program. DirecTV erbjuder filmer som finns ute i teatern och filmer på DVD när de blir tillgängliga. Kunder gillar Cinema eftersom de inte behöver lämna sitt eget hem för att hitta en film i den lokala uthyrningsbutiken. Biografens filmer kommer också ut nästan en månad tidigare än filmströmmande konkurrenter som Netflix. Cinema låter kunderna välja filmer och program baserat på en genre eller kanal. Pay-per-view-filmer är tillgängliga för kunder under en 24-timmarsperiod och gratisfilmer är alltid tillgängliga.

Biokostnader

Bio är gratis för DirecTVs kunder. Från och med sommaren 2011 kostar biofilmer som spelas i teatern 29,99 dollar. Nya utgåvor sträcker sig från $ 4,99 till $ 5,99 och vissa äldre filmer går från 99 cent till $ 4,99. Filmer och program som erbjuds på din vanliga satellit-TV-program är gratis. Bio fungerar med en internetanslutning. Om du använder trådlöst internet kostar anslutningssatsen $ 25 och installation av en DirecTV-professionell kostar $ 49.

Hur man får film

Bio fungerar med en internetanslutning. För professionell installation, ring 800-531-5000 för att boka en tid. En anslutningssats kan beställas på DirecTVs webbplats eller genom att ringa 800-531-5000, om du inte vill betala installationsavgiften. För att använda Cinema, anslut den medföljande Ethernet-kabeln till din HD-DVR och den trådlösa adaptern. Anslut den medföljande strömkabeln till ett uttag. Din trådlösa anslutning känns igen och ett meddelande visas på skärmen för att slutföra installationen.

Hur man använder film

När din trådlösa adapter har installerats kan du testa anslutningen genom att trycka på "Meny" -knappen på fjärrkontrollen. Välj "Parental, FAVs & Setup" och fortsätt till "Network". Tryck på "Anslut nu". Börja använda Cinema genom att gå till kanal 1100. Från denna kanal kan du välja filmer eller TV-program från den interaktiva menyn. Titta på en film genom att välja "Spela in". Filmen laddas ned till din DVR-lista. Du kan komma åt programmet genom att trycka på "Lista" på din fjärrkontroll.