Hur man lägger till en bild i min e-postunderskrift i Thunderbird

Du behöver inte vara en HTML-expert för att skicka rika, övertygande e-postmeddelanden som kräver uppmärksamhet. Liksom Outlook ger Mozillas e-postklient Thunderbird dig möjligheten att använda HTML för att lägga till formaterad text och grafik till e-postmeddelanden. Du har också möjlighet att skapa HTML-signaturfiler som Thunderbird kan använda för att bädda in en anpassad signatur som du skapar. Anpassade signaturer kan bestå av text, bilder från hårddisken eller bilder som finns på webben.

Steg 1

Starta Thunderbird och skapa ett nytt meddelande.

Steg 2

Klicka på "Alternativ", klicka på "Format" och klicka sedan på "Endast text (HTML)". Klicka på "Infoga" och välj "Bild" för att visa fönstret Bildegenskaper.

Steg 3

Klicka på "Välj fil" för att visa datorns filer och mappar. Dubbelklicka på bilden som du vill använda som din signatur och klicka sedan på "OK". Thunderbird visar det i kompositionsredigeraren. Skriv valfri text ovanför eller under bilden om du också vill att den ska visas i signaturen.

Steg 4

Klicka på "File" följt av "Save As" och välj sedan "File". Skriv ett namn som du vill kalla filen i textrutan "Filnamn" och klicka på "Spara".

Steg 5

Klicka på "Verktyg", välj "Kontoinställningar" och klicka på kontonamnet du vill hantera. Sätt en bock i "Bifoga signaturen från en fil" och klicka på "Välj" för att visa ett fönster för filval.

Hitta filen du sparade och dubbelklicka på den. Klicka på "OK" för att spara dina ändringar. Thunderbird börjar infoga din bildsignatur i alla nya meddelanden du skapar.