Så här lägger du till låtar från iTunes till FL Studio

FL Studio 11 har ett dedikerat Open Sound Files-verktyg som är utformat för att hjälpa dig importera ljud till programmet. FL Studio är kompatibel med ljudfiler i filformaten MP3 och WAV. När du har lagt till låtar från ditt iTunes-bibliotek kan du redigera dem som spår som skapats i FL Studio. Innan du delar några projekt som innehåller modifierad musik av andra artister, se till att du har fått tillstånd från den ursprungliga skaparen.

Steg 1

Klicka på "Channels" på huvudmenyn i FL Studio, välj "Add one" och välj sedan "Audio clip" för att skapa en ny kanal för låten du vill importera från iTunes.

Steg 2

Klicka på kanalknappen "Audio Clip" för att öppna fönstret för inställningar för Audio Clip-kanal om det inte öppnas automatiskt.

Steg 3

Klicka på knappen "Öppna ljudfiler" (som liknar en filmapp) och bläddra till ditt iTunes-mediebibliotek. På Windows 8-datorer finns ditt iTunes-bibliotek i katalogen "C: \ Användare \ användarnamn \ Min musik \ iTunes \" där "användarnamn" är namnet på ditt Windows-användarkonto.

Steg 4

Välj låten du vill importera och klicka på "Öppna".

Steg 5

Klicka på "Rita" -knappen (som liknar en penna) i verktygsmenyn för spellista för att starta ritverktyget.

Klicka med musen på den plats i projektet där du vill infoga din iTunes-låt.