Hur man helt blockerar någon på Tumblr

Tumblrs sociala funktioner är en viktig del av webbplatsens popularitet, så att användare kan prata med varandra och dela varandras inlägg. Men som med alla sociala nätverk kan dessa funktioner också användas för att skicka mobbning eller olämpligt innehåll till andra webbplatsanvändare. Du kan undvika detta scenario med Tumblrs Ignorera-funktion, en svartlista med användare som du inte vill kontakta dig. När en användare har lagts till i listan Ignorera tas den bort från alla dina Dashboard-meddelanden och kan inte längre skicka meddelanden till dig.

Logga in på Tumblr och öppna Tumblrs "Ignorera" -sida (länk i resurser) för att visa rutan Ignorerade användare.

Ange användarnamnet för personen som du vill blockera i rutan Ignorerade användare.

Klicka på knappen "Ignorera" för att lägga till användaren i din Ignorera-lista. Alternativt, om du inte känner till personens användarnamn kan du ange webbadressen till deras huvudsakliga Tumblr-blogg.

Tips

För ytterligare integritet kan du lösenordsskydda specifika blogginlägg genom att klicka på "Privat" i menyn "Publicera nu" när du skapar ett inlägg. Du blir sedan ombedd att ange ett lösenord för inlägget.

Varningar

Även om ignorerade användare inte ser dina blogginlägg på instrumentpanelen, kan de fortfarande läsa alla offentliga inlägg som du gör genom att titta på din huvudsakliga bloggsida.