Hur man ansluter en Toshiba-bärbar dator till en Vizio HDTV

Oavsett om du vill titta på en film, streama videor, spela spel eller helt enkelt dra nytta av en större skrivbordsvy kan du ansluta din Toshiba-bärbara dator till din Vizio HDTV. Alla Vizio HDTV har många alternativ för videoingångskällor som du kan använda för att ansluta de två enheterna. Ingångskällan du väljer kan variera beroende på vilka videoutgångsportar som finns på din Toshiba-bärbara dator.

Steg 1

Inspektera din Toshiba-dator för att bestämma tillgängliga portar för videoutgång. De flesta nya modeller av Toshiba-bärbara datorer har en HDMI-port och en S-videoport som du kan använda för videoutgång. HDMI-anslutningen ger ljud och video av högsta kvalitet. Äldre Toshiba-bärbara datorer får endast innehålla en S-videoport.

Steg 2

Anslut ena änden av lämplig videokabel till din Toshiba-bärbara dator och anslut sedan den andra änden av kabeln till motsvarande ingångsport på baksidan av din Vizio HDTV. Anslut till exempel kabeln till HDMI-porten på båda enheterna.

Steg 3

Sätt på din bärbara dator om du inte redan har gjort det och sätt sedan på din Vizio TV.

Steg 4

Tryck på “Input” på din Vizio-fjärrkontroll och välj önskad videokälla. Välj till exempel “HDMI 2” om du har anslutit den bärbara datorn till porten märkt ”HDMI 2” på din Vizio HDTV.

Tryck på "Windows" och "P" på tangentbordet samtidigt. Videoalternativ visas på skärmen. Välj hur du vill se den bärbara datorns skrivbord. Alternativen inkluderar att förlänga skrivbordet, visa bara skrivbordet på TV-skärmen och duplicera skrivbordet så att du kan se det på både din bärbara datorskärm och din Vizio TV.