Hur man tar reda på vem andra följer på Tumblr

När du först börjar på Tumblr kan det ibland vara svårt att upptäcka bloggar vars innehåll du vill följa på instrumentpanelen. Om du har en betrodd vän på webbplatsen eller om någon driver en blogg som du uppskattar, vet du vilka bloggar hon följer och tycker om kan ge dig en bra utgångspunkt för att bygga din egen Tumblr-blogg. Inte varje tema visar dock en användares bloggrulle offentligt, och du kan behöva söka några ställen i bloggens layout för att se om den är listad.

Steg 1

Besök Tumblr vars följdlista du vill lära dig mer om. Du behöver inte vara inloggad på ditt eget Tumblr-konto för detta steg.

Steg 2

Leta reda på sidofältet för bloggens layout, om den har en, och bläddra hela vägen till botten.

Steg 3

Leta efter en widget som visar rader med små miniatyrprofilfoton. Beroende på layout kan den här widgeten märkas "Följande", "Blogroll" eller något annat. Att hålla muspekaren över var och en av miniatyrerna visar en annan Tumblr-URL längst ner i din webbläsare. Det här är listan över bloggar som användaren följer på Tumblr.

Steg 4

Kontrollera sidfoten på bloggen om du inte ser en lista med bloggar som följts i sidofältet. Vissa layouter inkluderar listan i sidfoten istället för i sidofältet.

Klicka på länken till användarens rutan "Fråga" och be användaren privat om en lista över bloggar som följts. Du måste vara inloggad på ett Tumblr-konto för att få ett privat svar. Om du frågar anonymt är det enda sättet som användaren kan svara på din fråga genom att svara i ett offentligt inlägg.