Hur man vet vem som inte följer dig tillbaka på Tumblr

Även om Tumblr ger dig ett sätt att se bloggarna du följer, erbjuder plattformen inte ett sätt för dig att se vem som inte följer dig tillbaka. Det finns dock flera gratis Tumblr-appar som ger dig denna information, samt ytterligare mätvärden om din blogg. Appar som Friend or Follow, Tumblr Stalkr och Unfollowe.rs visar bloggarna du följer, tillsammans med varje bloggs uppföljningsstatus och en Follow or Unfollow-knapp. Följ de som inte följer dig direkt från appen.

Öppna Tumblr och logga in på din instrumentpanel.

Öppna ett av de efterföljande verktygen i en ny webbläsarflik (se Resurser).

Klicka på “Anslut” -knappen på Unfollow.rs huvudsida för att öppna sidan Tumblr App Authorization. Klicka på ikonen “Logga in med Tumblr” för att öppna behörighetssidan i Tumblr Stalkr. För vän eller följa skapar du ett konto genom att ange en e-postadress och lösenord. Klicka på "Anslut till tumör" för att öppna behörighetssidan.

Klicka på "Tillåt" för att auktorisera appen. Observera att du kommer att uppmanas att ange ditt Tumblr-användarnamn och lösenord om du inte redan är inloggad på Tumblr. Om du har mer än en blogg, klicka på listrutan och välj den blogg som ska analyseras. Din instrumentpanel för följaren öppnas.

Klicka på "Visa resultat" bredvid bloggen för att se statusen för dem du följer i Friend eller Follow och klicka sedan på "Friends" i det övre verktygsfältet. Håll muspekaren över miniatyrerna för var och en av bloggarna du följer för att visa följande Tillbaka status. I Tumblr Stalkr klickar du på alternativet "Följ mig inte tillbaka" i det översta verktygsfältet för att visa status för de du följer. När du godkänner appen Unfollow.rs öppnas din instrumentpanel omedelbart för att visa en lista över de du följer. med deras uppföljningsstatus.

Klicka på ”Sluta följa” bredvid alla användare som inte följer dig tillbaka för att följa upp honom.