Ställa in din egen Bing-bakgrund

När du laddar ner Bing Desktop-applikationen uppdateras datorns bakgrund automatiskt med Bings dagliga startsida. Om du inte bryr dig om dagens bild eller föredrar en annan bild finns det två sätt att ställa in din egen bakgrund med hjälp av en av Bings hemsidesfoton. Du kan använda appen för att välja en annan ny startsida, eller du kan ställa in ett Bing-foto som bakgrund utan att ens installera Desktop-appen.

Använda Bing Desktop

Steg 1

Ladda ner Bing Desktop-applikationen. Besök "Microsoft Download Center" (se Resurser) och klicka på "Download" -knappen. Spara filen på skrivbordet och dubbelklicka på den nedladdade filen för att installera programmet på skrivbordet.

Steg 2

Öppna Bing Desktop-applikationen om den inte visas automatiskt. Tryck på "Windows" -tangenten för att komma till startskärmen. Peka på skärmens högra kant för att bläddra igenom brickorna tills du ser Bing Desktop. Klicka på brickan för att öppna den.

Steg 3

Klicka på "Information" -knappen, som ser ut som en liten "i" inuti en cirkel, i Bing Desktop-verktygsfältet. Välj "Gör Bing-hemsidan till din skrivbordsbakgrund."

Klicka på höger- och vänsterpilarna för att se tillgängliga bilder. Klicka på bilden du vill använda som bakgrundsbild för att applicera den.

Använda Windows genväg

Steg 1

Öppna din webbläsare och gå till webbplatsen för Bing-hemsidan (se Resurser).

Steg 2

Klicka på höger- och vänsterpilknapparna längst ner på sidan för att bläddra igenom de senaste hemsidans foton.

Steg 3

Klicka på knappen "Ladda ner den här bilden" i det nedre högra hörnet.

Öppna den nedladdade bilden. Högerklicka på fotot och välj "Ange som skrivbordsbakgrund."