Kan jag använda Comcast CableCARDs med On Demand?

Comcast har åtagit sig att erbjuda sina kunder så många val som möjligt när det gäller digital kabel. Comcast CableCARD ger kunderna ett alternativ till kabelboxen, medan de fortfarande stöder kabelklara enheter som TiVo och Ceton InfiniTV. Även om CableCARD är ett utmärkt alternativ till kabelboxen, bör kunderna vara medvetna om att det finns vissa gränser för den digitala kabeltjänsten som tas emot med dessa enheter.

CableCARD och On Demand

Comcast CableCARDs är ett enkelt alternativ till digitala digitalboxar så att de endast får envägs digitala kabelkanaler. Detta innebär att kunder som använder CableCARD, i motsats till en kabelbox, inte kommer att kunna använda ytterligare funktioner som On Demand, Pay-Per-View och Comcast interaktiva programmeringsguide. För att kunna fortsätta njuta av dessa ytterligare TV-tjänster när du använder ett CableCARD måste du installera en digital kabelbox i ditt hem.

Hur mycket kostar det?

Comcast-kunder får sitt första CableCARD gratis eftersom priset ingår i avgiften för det primära uttaget. Ytterligare CableCARD-kort kan anslutas till flerkortsenheter som TiVo-enheter och digitala kabelmottagare med det primära uttaget eller ytterligare uttag. För varje ytterligare CableCARD som installeras på de primära eller andra uttagen, kommer en reglerad avgift på upp till $ 2,50 per månad att debiteras utöver avgiften för digital kabeltjänst. Dessa avgifter kan variera på olika marknader, så kontakta Comcast direkt för specifik information om ditt område.

Ytterligare egenskaper

Även om Comcast-kunder som bara använder CableCARDs i motsats till digitala kabelboxar inte kommer att få tillgång till Comcasts On Demand- eller Pay-Per-View-funktioner, kommer andra funktioner fortfarande att fungera. Din TVs bild-i-bild-funktion bör fortsätta att fungera och du kommer att fortsätta att få digitala kabeltjänster av hög kvalitet. CableCARD erbjuder inte föräldrakontrollfunktioner, men om din TV-apparat erbjuder den här funktionen bör den fortfarande fungera.

Inköp och installation

Ett Comcast CableCARD är ett lättanvänt alternativ till digitala kabelboxar och är endast tillgängligt via Comcast - de är inte tillgängliga för individuella köp. Dessa enheter är mycket mindre än digitala kabellådor med ett ungefärligt kreditkortsstorlek och de kan enkelt installeras i ditt hem av en Comcast-tekniker vid installationen. Om du för närvarande har en digital kabelbox och vill byta till ett CableCARD, kontakta Comcast direkt för att planera ett servicesamtal.