Hur fungerar Verizon-uppgraderingen?

Mobilteknik förbättras med varje ny upptäckt. Eftersom tekniken rör sig så snabbt, köper du ofta en telefon bara för att känna dig föråldrad när företag presenterar nya funktioner. Med tanke på en möjlighet har många mobiltjänstleverantörer som Verizon inrättat ett uppgraderingsprogram som tillhandahåller nya, gratis eller rabatterade telefoner vartannat år i utbyte mot att underteckna ett nytt kontrakt.

Börja din tjänst

När du startar tjänsten med Verizon Wireless ger företaget dig rabatt på en mobiltelefon om du godkänner ett tvåårigt kontrakt. Verizon erbjuder många telefoner från Apple iPhone till Samsung. Du köper också tjänster som ändras beroende på vilken typ av telefon du köper. Till exempel kräver en smart telefon som iPhone ett datapaket. Vissa modeller är helt gratis medan du måste betala för att andra ska kunna dra nytta av fler funktioner. Från det ögonblick som din telefon aktiveras börjar du lägga till tid för en uppgradering med Verizon.

Uppgradera efter 20 månader

Även om du förbinder dig till 24 månaders mobiltelefontjänst med Verizon, blir din telefon efter 20 månader berättigad till en uppgradering. Verizon ger dig det tidiga 4-månadersfönstret för att överväga om du behöver eller vill ha en ny telefon och vilken telefon du vill uppgradera till. Precis som när du ursprungligen skrev ett kontrakt med Verizon kommer det att finnas ett sortiment av telefoner att välja mellan och priset du betalar beror på funktionerna, till exempel en kamera eller webbfunktioner.

Skriv ett nytt kontrakt

När du bestämmer dig för att uppgradera din telefon undertecknar du ett nytt serviceavtal med Verizon. Verizon ger dig en ny gratis eller rabatterad telefon i utbyte mot ditt fortsatta engagemang för företaget för din mobila kommunikationstjänst. När du uppgraderar och undertecknar ett nytt kontrakt med Verizon innan ditt tidigare kontrakt har löpt ut, börjar det nya kontraktet när du aktiverar din nya telefon. Även om du utnyttjar uppgraderingen så fort du blir kvalificerad behöver du inte lägga till de återstående 4 månaderna på det nya kontraktet. Ditt nya kontrakt börjar omedelbart och din nästa uppgradering är tillgänglig efter 20 månader.

Övriga uppgraderingsdetaljer

Om du är osäker på när din telefon kommer att vara berättigad till en uppgradering finns det flera sätt du kan ta reda på. Det enklaste är att ringa #UPG från din nuvarande mobiltelefon. Detta kommer att ansluta dig till Verizons automatiska system som kommer att berätta när din telefon kan uppgraderas. Du loggar också in på ditt konto via Verizons webbplats för att hitta denna information, eller om du föredrar att prata med en kundtjänstrepresentant om uppgraderingsprocessen kan du ringa avgiftsfritt nummer. Du kan göra den faktiska uppgraderingen på Internet på Verizons webbplats, i en lokal Verizon-butik eller via telefon med en Verizon-kundtjänst. Var medveten om att när du tecknar ett kontrakt med Verizon och utnyttjar de kostnadsfria eller rabatterade telefonerna finns det straff för tidig uppsägning av kontraktet. Detta kan uppgå till allt från $ 175 till $ 350.