Hur man stänger ett iCloud-konto

ICloud hjälper dig att hantera iCloud-funktioner på dina datorer och iOS-enheter, men det erbjuder inte ett sätt att stänga ditt konto. Även om du inte officiellt kan ta bort ditt konto har du möjlighet att logga ut från iCloud på din dator och ta bort iCloud från din enhet så att den slutar synkronisera din information. Använd Inställningar på iOS för att ta bort iCloud på din mobila enhet eller logga ut från ditt iCloud-konto med Systeminställningar på Mac eller iCloud-kontrollpanelen på datorn.

Ta bort iCloud på en iOS-enhet

Steg 1

Tryck på "Inställningar" och tryck sedan på "iCloud" för att visa "iCloud" -skärmen.

Steg 2

Skjut menyerna bredvid varje app, till exempel "Kalender" och "Kontakter", till "Av" -positionen. Detta säkerställer att din information slutar synkroniseras med iCloud så att om du tar bort data från iCloud kommer den inte också att raderas från din enhet.

Tryck på knappen "Ta bort konto" och tryck sedan på knappen "Ta bort".

Logga ut från iCloud på en Mac

Steg 1

Klicka på "Systeminställningar" i dockan och klicka sedan på alternativet "iCloud".

Steg 2

Klicka på rutorna bredvid programmen, till exempel "Dokument och data", för att ta bort bockarna och sluta synkronisera information med iCloud.

Klicka på knappen "Logga ut".

Logga ut från iCloud på en dator

Steg 1

Håll markören över skärmens övre högra hörn för att visa Charms-fältet och klicka sedan på "Sök" -charmen.

Steg 2

Klicka på alternativet "iCloud Control Panel".

Klicka på rutorna bredvid funktioner, till exempel "Bokmärken" och "Foton", för att avmarkera dem och klicka sedan på "Logga ut" -knappen.