Hur man konverterar text och grafik till bilder i MS Word

Inte bara är Microsoft Word till hjälp för att skapa, organisera och infoga text och bilder, du kan också använda det som utgångspunkt för att skapa bilder, som JPEG och GIF, som du kan visa online eller skicka till andra via e-post. När du är klar med att designa ditt dokument i Microsoft Word kan du konvertera text och grafik till bilder med en enkel metod.

Kopiera och klistra in metoden

Slutför infoga och ordna din text och grafik i Microsoft Word. Håll dokumentet på en sida - det är allt som passar bekvämt i en bildfil.

Hur man konverterar text och grafik till bilder i MS Word

Tryck på "CTRL + A" för att välja allt på din duk i Word. Tryck på "CTRL + C" för att kopiera allt till urklipp. I vissa fall kan du behöva använda klippverktyget tillgängligt i Windows för att välja hela arket för att lyckas överföra över texten och bilderna helt.

Hur man konverterar text och grafik till bilder i MS Word

Klicka på "Start" -ikonen i det nedre vänstra hörnet på skärmen. Klicka på "Alla program", sedan "Tillbehör" och sedan "Måla". Om din dator har Microsoft Office 365 kan du behöva använda funktionen "Sök" på fliken Start för att hitta Paint. Tryck på "CTRL + V" för att klistra in innehållet på Urklipp i den nya filen.

Du kan konvertera text och grafik till bilder i Microsoft Word och spara dem som JPEG-filer genom att kopiera dem till Microsoft Paint.

Spara det nya dokumentet som en bild, till exempel en JPEG-, BMP- eller GIF-fil ("File" och sedan "Save" i MS Paint).

Text & grafik till bilder, Konvertera ord till bild, Ms word text & grafik

Varningar

Dessa instruktioner är specifika för Microsoft Word som en del av Microsoft Office 365, men liknar i andra versioner av Word. Nyckeln är att kopiera och klistra in i MS Paint för att spara som en JPEG-, PNG- eller GIF-fil.