Hur man får snyggare modeller i Squawk Box

Squawk Box använder Microsofts Flight Simulator för att visa flygplansmodeller, ungefär som ett vitrinskåp skulle visa faktiska flygmodeller. Du kan välja modeller från Model Set-plugin-program som är förinstallerade med Squawk Box, men om du vill få snyggare modeller måste du ta ytterligare steg. Att få snyggare flygmodeller för Squawk Box anpassar dina upplevelser och låter andra spelare se din ursprungliga flotta när du spelar multiplayer-spel.

Leta upp Squawk Box-modelluppsättningsfilen. Detta är en textfil som laddas av Squawk Box när programmet startar och filen har ett tillägg på .sms. Det ger en länk mellan Squawk Box-programmet och de plan du skapar.

Läs de fyra första raderna i .sms-filen. Den första raden innehåller en 3-tecken-identifierare som identifierar din unika uppsättning modellflygplan. Den andra raden innehåller namnet på din uppsättning. Den tredje raden beskriver din modelluppsättning och den fjärde raden ger en webbadress för en webbplats där användare kan gå för att få mer information om din uppsättning modeller. Varje återstående rad i filen beskriver ett enda plan i din uppsättning modellplan. Varje plan ska ha ett modellnamn, utrustningskod, flygkod och leveranskod. När du lägger till plan till din uppsättning visas de i .sms-filen.

Ladda ner gratis programvara som ProjectAI, Colsquawk eller Flight Simmer's World of AI (se Resurser).

Extrahera innehållet i ZIP-filen till en mapp märkt "Al" eller något liknande som du lätt kan hitta.

Ladda ner så många Al-paket som du vill från ZIP-filen. Du kan få militära, kommersiella flygbolag och många andra strukturer för dina flygmodeller.

Hitta den mapp som du ursprungligen laddade ner Al-programvaran till och extrahera WOAI-installationsprogrammet. Starta installationsprogrammet genom att klicka på "Nästa".

Ladda ner SMS-generatorn från Squawk Box-webbplatsen och installera programvaran.

Hitta de Al-texturer som du just installerat från SMS Generator genom att titta i Flight Sim Aircraft Folder.

Flytta Al-filerna till den mapp som innehåller SMS Generator-filerna.

Starta vbs_creator. Följ instruktionerna för att namnge dina nya modeller. Dessa modeller visas sedan i .sms-filen som du läste i steg 2.

Flytta Al-flygplanet från den tillfälliga mappen till mappen Microsoft Flight Simulator så att du kan se dem i Flight Simulator. Om du har problem med att hitta mappen, leta efter "C: Program Files SquawkBoxaircraft." Dina nya, snyggare modeller är nu installerade och redo att visas i ett multiplayer-spel.