Hur man gör ett larm i "Minecraft"

Objekt du behöver

  • 1 sandsten

  • 1 knapp

  • 30 redstone

  • 4 redstone repeater

  • 4 notblock

Du kommer att kunna skapa ett larm i "Minecraft" med redstones, redstone repeaters och anteckningsblock. När larmet har utlösts hörs anteckningsblocken tills larmet kopplas bort. Att skapa ett larm kräver exakt placering av dina verktyg, och som sådan är det bäst att träna i "Skapa" -läge där leveranser är obegränsade. För att skapa ett larm måste du skapa ett anslutande redstone-spår som förgrenas i fyra korsningar för att inkludera anteckningsblocken. Du måste placera fyra redstone-repeaterar för att säkerställa att effekten är kontinuerlig.

Ange ditt lager genom att trycka på "E" -knappen på din dator eller "Y" -knappen på din Xbox-kontroller. Navigera till "Redstone" -menyn och lägg till en redstone, en redstone-repeater, ett anteckningsblock och en knapp i ditt lager genom att trycka på vänster musknapp på din dator eller "A" -knappen på din Xbox-kontroller. Öppna menyn "Byggstenar" och välj någon av de vanliga byggstenarna; till exempel kan du välja sandsten.

Placera ett sandstenblock på marken genom att trycka på den vänstra avtryckaren på en Xbox-kontroller eller höger musknapp på datorn. Placera en knapp på södra sidan av kvarteret och en rödsten ett kvarter norr om sandstenblocket.

Skapa ett spår av röda stenar i en rektangelform på 10 gånger 5, se till att startpunkten och slutpunkten för redstone-spåret är anslutna.

Skapa fyra separata grenar från ditt spår med två röda stenar för varje gren. I slutet av varje spår placerar du ett anteckningsblock. Placera fyra redstone repeaters längs leden, var och en anländer precis innan leden grenar av. Se till att spåret ansluter till repeterarens justerbara sida. Justera repeatern med höger musknapp på en dator eller den vänstra utlösaren på en Xbox-kontroller tills spaken är på sin maximala inställning.

Tryck på knappen på sandstenblocket genom att högerklicka på en dator eller genom att trycka på den vänstra avtryckaren på en Xbox-kontroller för att starta alarmet. Koppla bort larmet genom att ta bort en av redstone-bitarna från leden.