Hur man placerar en rubrik i Yahoo Mail

Yahoos e-postredigerare gör att du kan ändra storlek på och färga text, men det ser fortfarande ut som färgad text som är större än resten. Om du vill skapa e-postmeddelanden som sticker ut, efterlikna professionella webbdesigners och lägg till en grafisk rubrik i dina meddelanden. Ordet "rubrik" kan också hänvisa till extra data som finns i e-postmeddelanden. Om du vill spåra rutten som ett Yahoo-e-postmeddelande tog för att anlända i din inkorg kan du göra det genom att visa meddelandets rubrikinformation.

Skapa en rubrik

Steg 1

Skapa en rubrikbild som du vill använda i din e-post. Du kan göra detta med ett bildredigeringsprogram som Paint, Microsoft Word eller till och med en onlinetjänst som hjälper människor att skapa webbbanners.

Steg 2

Ladda upp din bild till ImageShack, Photobucket eller en annan webbplats som är värd för bilder gratis. Webbplatsen ger dig en URL efter att du laddat upp bilden.

Steg 3

Klistra in webbadressen i din webbläsares adressfält och tryck på "Enter" för att visa sidan som innehåller bilden. Högerklicka på bilden och välj "Kopiera bildplats" i snabbmenyn som visas. Ditt menyalternativ kan säga "Kopiera bild", "Kopiera bildadress" eller "Kopiera bild" beroende på vilken webbläsare du använder. Välj "Kopiera" om du använder Internet Explorer.

Skapa ett nytt Yahoo-e-postmeddelande och högerklicka på ett område högst upp i rutan för meddelandekomposition. Tryck på "Ctrl-V" för att klistra in din bildrubrik i meddelandet. Klicka under rubriken och skriv in texten som du vill ska visas i ditt meddelande. När du är klar har du en professionell grafisk rubrik som sitter ovanpå din e-postmeddelande. Klicka på "Skicka" för att skicka meddelandet till din mottagare.

Visa rubrikinformation i vanlig Yahoo Mail

Steg 1

Öppna ett av dina Yahoo-e-postmeddelanden.

Steg 2

Klicka på "Åtgärder" och sedan på "Vissa fullständiga rubriker". Yahoo öppnar fönstret Full rubrik som visar meddelandets rubrikinformation.

Granska informationen och klicka på "OK" för att stänga fönstret och återgå till Yahoo-huvudfönstret.

Visa rubrikinformation i Yahoo Mail Classic

Steg 1

Öppna ett e-postmeddelande som du vill undersöka.

Steg 2

Klicka på länken "Full rubriker" längst ned i meddelandet. Hitta den länken i meddelandefönstrets nedre vänstra hörn. Yahoo visar rubriken.

Granska rubrikens information och klicka på "Compact Headers Link" för att dölja rubriken och återgå till den normala meddelandevyn.