Hur man tar bort en podcast från en iPod

Det finns en podcast tillgänglig för nästan alla. Podcaster släpps regelbundet som avsnitt. Podcaster hjälper dig att hålla dig uppdaterad om ditt favoritämne, till exempel nyheter, videospel, filmer, serietidningar, tv-program och ett antal andra ämnen. Podcaster kan laddas ner från iTunes Store och sedan laddas upp till en iPod via iTunes. Podcasts tas också bort med iTunes.

Steg 1

Anslut din iPod till din dator med USB-kabeln som medföljde enheten. Öppna iTunes (se Resurser) om det inte öppnas automatiskt.

Steg 2

Klicka på namnet på din iPod som visas under "Enheter" till vänster i iTunes-programfönstret. Innehållet på din iPod visas till höger om programfönstret och fliken "Sammanfattning" väljs automatiskt.

Steg 3

Välj fliken "Podcasts". För att ta bort alla podcaster från din iPod, avmarkera rutan "Synkronisera podcasts" och klicka sedan på "Apply" för att spara ändringen och synkronisera iPod.

Steg 4

Ta bort en enskild podcast genom att klicka på rullgardinsmenyn "alla podcasts" till höger om "Inkludera automatiskt." Välj "valda podcaster." Klicka för att avmarkera rutan till vänster om en podcast du vill ta bort från din iPod och klicka sedan på "Apply" för att spara dina ändringar och synkronisera din iPod.

Steg 5

Avsluta en podcast i iTunes genom att klicka på "Podcasts" under "Library" till vänster i iTunes-programfönstret. Välj den podcast du vill avsluta prenumerationen på och klicka sedan på "Avsluta prenumerationen" i det nedre vänstra hörnet av programfönstret. Nya avsnitt av denna podcast laddas inte ner av iTunes, men befintliga avsnitt kommer att finnas kvar i iTunes-biblioteket.

Ta bort återstående podcast-avsnitt i iTunes genom att högerklicka på podcastens namn och sedan klicka på "Ta bort". Klicka på "Flytta till papperskorgen" i dialogrutan iTunes som visas för att bekräfta att du vill ta bort alla avsnitt som är kopplade till podcasten. Klicka på "Behåll filer" i iTunes-dialogrutan om du vill ta bort gamla podcast-avsnitt från iTunes men ändå behålla dem på din dator.