Hur många Mbps behöver jag för Xbox Live Gold?

Xbox LIVE låter dig ansluta till vänner online för att spela spel, titta på filmer och ladda ner ytterligare spelinnehåll. Det finns två nivåer av medlemskap för Xbox LIVE. Med silvermedlemskapet kan du skapa en vänlista, ladda ner filmer och komma åt Xbox LIVE-butiken. Guldmedlemskapet ger dig tillgång till live-spel och direktuppspelning via Netflix. En höghastighetsinternetanslutning krävs för att använda Xbox Live.

Minsta anslutningshastighet

Xbox LIVE kräver en höghastighetsanslutning för att dra full nytta av sina online-flerspelar- och videostreamingsförmågor. De minimihastigheter som krävs för grundläggande anslutning till Xbox LIVE inkluderar en nedladdningshastighet på 256 kilobyte per sekund och en uppladdningshastighet på 64 kbps. Medan anslutningen med 256 kbit / s gör att du kan ansluta till Xbox LIVE, rekommenderar Microsoft minst 4 megabit per sekund nedladdningshastighet för att utnyttja Xbox LIVE-tjänsten på bästa sätt.

Testa din internetanslutningshastighet

Du kan testa din anslutningshastighet med Speed ​​Test, en onlinetjänst som mäter dina faktiska uppladdnings- och nedladdningshastigheter på Internet. Logga in på speedtest.net och klicka på knappen "Börja test" för att starta testet. Under testet ser du det geografiska området du bor i representeras på en karta under testet. Speed ​​Test skickar information till en geografiskt nära server och mäter dina uppladdnings- och nedladdningshastigheter i Mbps.

Trådbunden kontra trådlös

Microsoft föreslår att du ansluter din Xbox direkt till ditt modem eller router genom att använda en kabelansluten Ethernet-anslutning för att utnyttja den mest stabila anslutningen som är möjlig och undvika att service sjunker. Internetanslutningshastigheter kan minska med 35 procent när man använder en trådlös kontra en trådbunden anslutning, enligt en studie från 2011 publicerad av Epitiro.

Andra frågor som påverkar prestanda

Medan en höghastighets bredbandsinternetanslutning ger bästa möjliga anslutning till Xbox LIVE, kan det finnas andra problem som påverkar prestanda förutom Mbps-betyg för din Internetanslutning. Tiden på dagen som du ansluter till Xbox LIVE kan vara en faktor. Microsoft rapporterar att de har den mest trafiken på kvällen, så att ansluta under dagen kan ge en snabbare anslutning än på kvällen. Microsoft föreslår också att du kontrollerar din nuvarande bandbredd när du försöker ansluta till Xbox LIVE. Stäng av nedladdningar eller videostreamingtjänster för att minimera bandbreddsanvändningen via din internetanslutning.