Så här återställer du ett glömt lösenord på en Galaxy Note-surfplatta utan fabriksåterställning

Om du har glömt lösenordet till din Galaxy Note, kan du låsa upp enheten utan en fabriksåterställning, men bara om du kan svara på din säkerhetsfråga eller om du har ett Google-konto inställt på telefonen. Observera att inloggningsprompten från Google bara visas efter flera misslyckade försök med ditt lösenord. Om du inte har ett Google-konto kopplat till surfplattan eller en säkerhetsfråga konfigurerad på enheten måste du göra en fabriksåterställning för att återställa enhetens lösenord.

Steg 1

Ange ett felaktigt lösenord på Galaxy Note-låsskärmen fem gånger. En varningsdialogruta visar meddelandet ”Tryck på Nästa för att låsa upp med säkerhetsfrågan eller försök igen om 30 sekunder. Du har fem försök kvar. ”

Steg 2

Tryck på ”Nästa” för att visa alternativen för Lås upp skärmen: svara på din säkerhetsfråga eller logga in med ditt Google-konto.

Steg 3

Tryck på “Svara på fråga” för att visa din säkerhetsfråga. För att logga in med ditt Google-konto, tryck på "Ange uppgifter om Google-konto." Tryck på "Nästa".

Skriv svaret på säkerhetsfrågan i fältet Svar och klicka sedan på “OK” om du väljer att svara på säkerhetsfrågan. Om svaret är korrekt låses enheten upp och operativsystemet laddas. För Google-konto-metoden, skriv ditt Google-användarnamn och lösenord på Google-inloggningsskärmen och tryck sedan på "Logga in". Din Galaxy Note låses upp och du kan nu återställa enhetslösenordet från menyn Inställningar.