Varför strömmar videorna jag överför från min telefon?

Att ha din iPhone till hands innebär att du har en fantastisk enhet för att fånga video av spännande händelser som pågår i ditt liv. Enheten som du använder för att dela dessa händelser kan dock göra upplevelsen olycklig om den bara visar släpande och hackig video. För att förhindra detta måste du se till att din visningsenhet stöder video i HD-kvalitet. Det finns också några lösningar om du har en enhet som Apple TV som stöder direktuppspelning från iPhones till din TV.

PC-maskinvaruproblem

Din iPhone spelar in HD-videoklipp, så problemet kan finnas på din PC eller laptop. Om din dator inte har ett grafikkort som kan komprimera och hantera HD-video ordentligt, får du mycket fördröjning eller hak. Om din dator stöder HD-video kommer det förmodligen att ta bort fördröjningen om du ändrar standardmediaspelaren till en som stöder video i HD-kvalitet.

Använda Apple TV: s Cache

Om du streamer videor till en Apple TV upplever du troligtvis ojämnhet oavsett videolängd. Din iPhone komprimerar inte automatiskt din video, så du skickar en stor fil över ditt Wi-Fi-nätverk - som sannolikt kommer att kämpa för att hantera filstorleken - till Apple TV, som också saknar viss komprimering. Du kan undvika detta buffertproblem när du vill titta på en video, men genom att skicka det hela till din Apple TV i förväg. Detta lagrar videon i Apple TV: s cache - så länge du inte tittar på innehåll efteråt - och kan sedan spelas upp igen utan buffring och fördröjning.