Hur du kontrollerar din telefonsvarare på din hemtelefon

Det finns ingen anledning till att du missar ett viktigt telefonsamtal när du är hemifrån. Tyvärr har du kanske inte råd med en personlig sekreterare eller assistent. Av just denna anledning uppfanns telefonsvarare. När den har installerats kan de som ringer lämna röstmeddelanden som du kan spela upp när det passar dig. På det sättet, när du inte kan svara på telefonen, kommer du inte att missa en väns eller kollegas brådskande meddelande.

Steg 1

Hitta knappen som styr uppspelningen på din telefonsvarare. Det kan vara så enkelt som att trycka på en "Spela" -knapp. Eller du kan behöva ringa en kod från telefonens telefon.

Steg 2

Lyssna noga på dina inspelade meddelanden en efter en. Anteckna namnen på dem som du vill korrespondera med hjälp av penna och papper. Ofta lämnar uppringare ett telefonnummer eller annan kontaktinformation. När du är redo att ringa tillbaka kan du hänvisa till din lista med anteckningar.

Steg 3

Spara eller ta bort meddelanden när du lyssnat på dem. Din telefonsvarare kan ha minneskapacitet för att lagra flera inspelade meddelanden, men du bör hänga på de som innehåller viktig information. Om det finns flera personer i ditt hushåll som använder samma telefonlinje kan du spara röstmeddelanden som är för de andra.

Kontrollera dina telefonsvarare när du är hemifrån genom att ställa in fjärråtkomst på själva telefonsvararen. Du måste välja en fjärråtkomstkod som liknar ett lösenord. När du är borta ringer du ditt eget telefonnummer och väntar på att telefonsvararen hämtar. Under hälsningen trycker du på "*", anger din fjärråtkomstkod och följer instruktionerna för att lyssna på dina meddelanden.