Hur man ansluter HP Pavilion Laptop-utgång till projektorn

Det vanliga sättet för bärbara datorer som HP Pavilion-serien att ansluta till en projektorskärm är via datorns VGA-terminal (Video Graphics Array), som ligger på sidan av den bärbara datorn. För att tillgodose denna standard kommer moderna digitala projektorer alltid med en adapterkabel som ansluts till ditt VGA-uttag, så att du kan projicera din skrivbordsaktivitet för en publik.

Steg 1

Aktivera projektorn och din dator. Vanligtvis finns "Ström" -knappen på projektorerna på den övre panelen och har den klassiska strömsymbolen, som är en linje som går genom en cirkel.

Steg 2

Anslut utgångssidan på VGA-kontaktkabeln som medföljde projektorn till ditt VGA-uttag på datorns sida. VGA-uttaget är blått, har femton stiftinsättningshål, två gängade enheter och en ikon av en kvadrat mellan två linjer som visas nedanför uttaget. Skruva in de gängade fästena i uttaget så att kontakten inte av misstag lossnar.

Steg 3

Klicka på den bärbara datorns "Start" -knapp, välj "Kontrollpanelen", klicka på "Sök" textfältet högst upp, skriv "Projektor" (utan citat), tryck "Enter" och klicka på "Anslut till en projektor."

Välj hur du vill att skrivbordet ska visas och aktivera projektorn genom att klicka på ett av alternativen. Välj inte "Endast dator", eftersom det bara visar ditt skrivbord på din dator. Genom att välja "Duplicera" aktiveras standardprojektorns visningsläge, där skrivbordet kommer att finnas på din dator och på projektorskärmen. "Extend" -läget skapar två skrivbord, en för projektorn och en för din dator - du kan dra objekt till projektorns skrivbord genom att flytta dem förbi den högra kanten på datorns skärm. Den sista inställningen - "Endast projektor" - täcker datorns skrivbord och visar skärmen genom projektorn.