Hur man laddar ner filmer på SanDisk

SanDisk USB-flashminnen finns i en mängd olika lagringskapaciteter, allt från 2 till 32 GB. Med dessa flash-enheter kan du säkerhetskopiera alla filer på din dator till en bärbar enhet, vilket kan vara till nytta om du är en frekvent resenär och kommer att vara borta från din stationära dator. Kort med hög kapacitet har möjlighet att lagra stora filer, till exempel filmer i full längd. Genom att kopiera en filmfil till en SanDisk-flashenhet kan du ha en säker säkerhetskopia av filmen och titta på filen på praktiskt taget vilken dator som helst utan att du behöver ladda ner den igen.

Steg 1

Sätt i din SanDisk-flashenhet i en tillgänglig USB-port på din dator. Vänta tills dialogrutan Ny maskinvara har hittats i det nedre högra hörnet på datorskärmen för att indikera att flashenheten har känts igen av datorn.

Steg 2

Dubbelklicka på genvägen "Den här datorn" på datorns skrivbord. Klicka på namnet på din SanDisk-flashenhet under rubriken Enheter med flyttbar lagring för att komma åt minnet på din flash-enhet.

Steg 3

Klicka på "Start" -ikonen längst ned till vänster på skärmen och öppna fliken "Mina videor". Högerklicka på namnet på videon som du vill kopiera till din SanDisk-flash-enhet och välj "Kopiera". Högerklicka på skärmen som visar ditt flashminnes minne och välj "Klistra in" för att placera en kopia av filmen på enheten. Denna process kan ta upp till flera minuter att slutföra, beroende på hur stor filmfilen är.

Högerklicka på din SanDisk-flashenhets ikon i systemets aktivitetsfält och klicka på knappen "Ta bort USB-masslagringsenhet säkert". Koppla bort flash-enheten från datorns USB-port och förvara den på ett säkert ställe.