Hur man programmerar en RCA Remote RCU600m till en DirecTV-mottagare

RCA RCU600m är en universell fjärrkontroll. Den kan styra upp till sex enheter, inklusive en TV, videokassettinspelare, DVD-spelare, ljudsystem, kabelbox och satellitmottagare. Liksom många universella fjärrkontroller är den programmerad med en databas med enhetskoder, så att du kan styra många olika satellitmottagarmärken och modeller genom att ange koden för den enheten. RCU600m innehåller också förinställningar för att styra enheter gjorda av RCA och dess varumärkesfamilj, som inkluderar några DirecTV-mottagare.

Direkt kodinmatning

Steg 1

Tryck på "Power" -knappen på din DirecTV-satellitmottagare för att slå på den.

Steg 2

Håll knappen "Kodsökning" nedtryckt på fjärrkontrollen tills indikatorn tänds.

Steg 3

Tryck på fjärrkontrollens "DBS-SAT" -knapp. Du borde se att indikatorn blinkar och sedan tänds.

Steg 4

Använd det numeriska tangentbordet för att ange den tresiffriga koden för din mottagare och se efter att indikatorn släcks, vilket bekräftar att inmatningen lyckades. Du kan slå upp koder i listan som länkas i avsnittet Resurser i den här artikeln. Eftersom DirecTV en gång var knuten till Hughes Network Systems, försök först med dessa koder om ditt mottagarmärke inte är listat.

Tryck på "On-Off" -knappen på fjärrkontrollen medan du riktar den mot satellitmottagaren. Om den stängs av använde du rätt kod; om inte, upprepa proceduren och prova olika koder tills du hittar rätt.

Kodsökning

Steg 1

Tryck på "Power" -knappen på din DirecTV-satellitmottagare för att slå på den.

Steg 2

Håll ned "Kodsökning" -knappen på fjärrkontrollen tills lampan under "På-Av" -knappen tänds.

Steg 3

Tryck på "DBS-Sat" -knappen. Lampan blinkar och tänds sedan igen.

Steg 4

Rikta fjärrkontrollen mot din satellitmottagare. Hitta en bekväm position - du kan hålla den där ett tag.

Tryck på "On-Off" -knappen. Om du trycker på den en gång skickar fjärrkontrollen automatiskt en annan kod till mottagaren var tredje sekund. När mottagaren stängs av, tryck omedelbart på "Enter". Alternativt, tryck upprepade gånger på "On-Off" tills satellitmottagaren stängs av. När det gör det, tryck på "Enter" för att lagra koden.