Så här stoppar du popup-fönster i appar på en iPhone

Även om meddelanden om popup-fönster som tillhandahålls av apparna på din telefon är till hjälp för påminnelser, kan de också vara en olägenhet när du försöker koncentrera dig på en viss uppgift. Lyckligtvis erbjuder iPhone konfigurationsstöd för dessa inställningar, så att du kan bestämma vilka appar som ska varna dig med popup-fönster och vilka applikationer som inte ska. Alla popup-fönsterkonfigurationer kan nås via menyn "Meddelanden" i appen Inställningar.

Steg 1

Aktivera och låsa upp din iPhone för att komma åt startskärmen. Tryck på "Inställningar". Tryck på "Meddelanden", det tredje menyalternativet i listan.

Steg 2

Stäng av alla popup-fönster, ljud- och märkesvarningar på din iPhone genom att växla omkopplaren högst upp i menyn till "Av" -läget. Genom att göra detta inaktiveras alla varningar från dina applikationer, inklusive ljud, märken och popup-varningar.

Konfigurera enskilda programvarningsinställningar genom att bläddra ner i listan, hitta appen vars varningar du vill konfigurera och knacka på den. Detta tar dig till en "Inställnings" -meny med tre objekt, var och en med en "På / Av" -omkopplare. Växla omkopplaren "Varningar" för att inaktivera varningar om popup-fönster. Om du också vill stänga av ljudet och märkesvarningarna från denna applikation, vrid deras omkopplare till "Av" -läget.