Byta namn på foton på en iPhone

IPhone levereras med många praktiska och användbara funktioner, inklusive den integrerade kameran som tar högupplösta bilder och tar video. När du tar bilder med en iPhone sparar den dem i kamerarullen. När du har tagit bilderna kan du flytta dem till andra mappar. Med iPhone kan du skapa eller byta namn på fotomappar med några få kranar. Men iPhone innehåller inte en funktion som låter dig byta namn på bilderna själva. För att byta namn på foton på din iPhone måste du ladda ner en gratis app från tredje part från iTunes.

Byt namn på ett fotoalbum

Steg 1

Tryck på knappen "Hem" och tryck sedan på "Foton". Tryck på "Redigera" på skärmen Foton.

Steg 2

Tryck på albumet du vill byta namn på. IPhone-tangentbordet på skärmen dyker upp på skärmen.

Skriv in det nya namnet på albumet och tryck sedan på "Klar".

EPhoto gratis

Steg 1

Starta iTunes på din dator. Anslut datasynkabeln till iPhone och en ledig USB-port på datorn och vänta sedan på att iTunes upptäcker iPhone och visar den i Enhetslistan.

Steg 2

Klicka på "Store" -länken i iTunes-menyraden och välj "Logga in". Ange ditt Apple-ID och lösenord och klicka sedan på "Logga in". När du har loggat in öppnas startsidan för iTunes Store i iTunes-programfönstret.

Steg 3

Starta din webbläsare och gå till ePhoto Transfer Free-sidan på iTunes-webbplatsen (länk i Resurser). Klicka på "Visa i iTunes" och klicka sedan på "OK" om du uppmanas till det. Efter några sekunder visas sidan ePhoto Transfer Free i iTunes-fönstret.

Steg 4

Klicka på "Gratis" -knappen under ePhoto Transfer Free-logotypen och vänta sedan på att iTunes laddar ner appen till din dator. Beroende på hastigheten på din internetanslutning kan det ta några minuter att ladda ner ePhoto Transfer Free-appen.

Steg 5

Klicka på "iPhone" i avsnittet Enheter i navigeringsfönstret och välj sedan fliken "Appar". Klicka och aktivera alternativet "Synkronisera appar" och välj ePhoto Transfer Free-appen, om det inte redan finns någon bock bredvid den. Klicka på "Apply" och vänta några minuter tills iTunes synkroniserar ePhoto Transfer Free-appen till din iPhone.

Steg 6

Klicka på "Mata ut" bredvid ditt iPhone-namn i enhetslistan. Koppla bort datasynkroniseringskabeln från iPhone och datorn.

Steg 7

Tryck på "Hem" -knappen på iPhone och tryck sedan på ikonen "ePhoto Transfer Free". Vänta några sekunder tills appen bygger ett index över foton i din kamerarulle.

Tryck på fotot du vill byta namn på. Tryck på knappen "Byt namn" på popup-menyn och använd sedan skärmtangentbordet för att ange det nya filnamnet för fotot. Tryck på "OK" för att byta namn på fotot.

Läs igenom dokument för iPhone och iPad

Steg 1

Öppna iTunes och anslut sedan iPhone. Öppna din webbläsare och gå till Documents by Readdle-sidan på iTunes-webbplatsen (länk i Resurser). Klicka på "Visa i iTunes."

Steg 2

Klicka på knappen "Gratis" under Dokument av Readdle för att ladda ner appen till iTunes.

Steg 3

Synkronisera appen från iTunes till din iPhone. Koppla bort iPhone från datorn.

Steg 4

Tryck på "Hem" och tryck sedan på ikonen "Dokument av Readdle". Tryck på kugghjulsikonen högst upp på skärmen för att visa menyn Readdle Settings och tryck sedan på "File Manager".

Steg 5

Skjut omkopplaren "Visa foton" till "PÅ" och tryck sedan på ikonen "Dokument".

Steg 6

Tryck på mappen "Foton" på dokumentskärmen för att komma åt kamerarullen. Välj det foto du vill byta namn på och tryck på knappen "Redigera".

Ange det nya filnamnet för det valda fotot med popup-tangentbordet och tryck sedan på "Klar".

Photo Manager Pro

Steg 1

Öppna iTunes och anslut din iPhone till datorn. Rikta din webbläsare till Photo Manager Pro-sidan på iTunes-webbplatsen (länk i resurser). Klicka på länken "Visa i iTunes".

Steg 2

Klicka på länken "Gratis" i iTunes-fönstret för att ladda ner appen till datorn. Välj iPhone i listan Enheter och synkronisera sedan den nya appen till din telefon. Koppla bort telefonen från datorn.

Steg 3

Tryck på "Hem" och tryck sedan på ikonen "Photo Manager Pro". Om iPhone uppmanar dig att låta Photo Manager Pro komma åt fotobiblioteket, tryck på "OK". Photo Manager Pro visar alla dina fotomappar.

Steg 4

Tryck på mappen som innehåller bilden du vill byta namn på. Tryck på ett foto för att välja det och tryck sedan på knappen "Åtgärder".

Tryck på "Byt namn" för att visa tangentbordet på skärmen. Ange det nya filnamnet för bilden och tryck sedan på "OK".