Hur man laddar ner iTunes-ringsignaler (10 steg)

När du ringer ett samtal på din mobiltelefon spelar det ett ljud, även känt som en ringsignal. Om du inte gillar standard ringsignalerna som medföljer din telefon kan du hämta nya gjorda av segment av dina favoritlåtar. Ladda ner nya ringsignaler till din dator från Apples iTunes Store med den kostnadsfria iTunes-applikationen. Du kan sedan överföra ringsignalerna från datorn till din telefon. Om du har en iPhone kan du ladda ner ringsignaler direkt från iTunes eller kopiera dem från din dator. För andra märken av mobiltelefoner, följ tillverkarens instruktioner för att överföra nedladdade ringsignaler från iTunes till din telefon.

Ladda ner ringsignaler med en dator

Steg 1

Öppna en webbläsare och navigera till Apple.com. Ladda ner det gratis iTunes-programmet om du inte redan har det. versioner finns tillgängliga för Mac och PC, även om varje Mac levereras med iTunes installerat av fabriken.

Steg 2

Anslut din dator till Internet och starta iTunes. Om det är första gången du använder programmet följer du anvisningarna för att skapa ett iTunes-konto med din kontaktinformation och kreditkortsinformation så att du kan köpa och ladda ner ringsignaler.

Steg 3

Klicka på "iTunes Store."

Steg 4

Skriv "Ringsignaler" i sökrutan. En lista med ringsignaler visas. Klicka på "Namn", "Album", "Artist" eller någon annan kategori för att sortera dem. Klicka på ringsignalen för att lyssna på en gratis förhandsvisning.

Klicka på knappen "Köp" för att ladda ner en ringsignal till din dator. Klicka på "Köpt" i den vänstra rutan i iTunes-fönstret för att visa ringsignaler du har köpt. Dubbelklicka på en ringsignal för att spela upp den.

Ladda ner ringsignaler med en iPhone

Steg 1

Tryck på ikonen "iTunes" på iPhone-startskärmen när din iPhone är ansluten till Internet. En anslutning till Apples iTunes Store kommer att upprättas.

Steg 2

Tryck på "Mer".

Steg 3

Tryck på Ringsignaler.

Steg 4

Tryck på "Featured", "Top Ten" eller "Genres" och bläddra sedan i ringsignalerna. Tryck på "Sök" och skriv namnet på en artist, ett album eller en låt och tryck sedan på "Sök". En lista med resultat visas, inklusive låtar, musikvideor och ringsignaler relaterade till din sökförfrågan.

Tryck på en ringsignal för att lyssna på en gratis förhandsvisning. Tryck på ringsignalens pris för att ladda ner det direkt till din iPhone. När du blir ombedd skriver du ditt Apple-ID så att nedladdningen kan debiteras det kreditkort som är kopplat till ditt iTunes-konto.