Hur man går till en viss sida istället för att trycka på nästa knapp varje gång på Tumblr

Om din Tumblr-tidslinje innehåller ett inlägg som du vill se igen kan du skapa ett bokmärke för inläggets permalänk i din webbläsare så att du inte behöver bläddra igenom varje sida på din tidslinje för att hitta inlägget i framtiden. Du kan också aktivera Endless Scrolling-funktionen i instrumentpanelinställningarna för att visa din Tumblr-tidslinje på en lång automatisk rullningssida. Ändlös rullning blir av med länkarna Nästa sida och Föregående sida längst ner på varje sida.

Bokmärk ett inläggs Permalink

Öppna Tumblr och logga in på din instrumentpanel.

Leta upp inlägget i din tidslinje för att lägga till bokmärket och håll sedan muspekaren över inläggets övre högra hörn. Visa inläggets permalänk visas.

Högerklicka på "Visa inlägg" permalänk för att öppna webbläsarens snabbmeny. Klicka på "Bokmärk den här sidan" i Firefox eller "Lägg till i favoriter" i Internet Explorer. Ett bokmärke för inlägget sparas i listan Bokmärken eller Favoriter. Du kan också öppna inlägget i webbläsaren och klicka sedan på ikonen “Stjärna” för att lägga till inlägget i din IE-favoritlista.

Klicka på bokmärket eller favoritposten för inlägget för att öppna och visa inlägget i en webbläsare.

Aktivera ändlös rullning

Öppna Tumblr och logga in på din instrumentpanel.

Klicka på kugghjulsikonen i toppmenyn för att öppna sidan Kontoinställningar.

Klicka på länken "Dashboard" i menypanelen till vänster för att öppna menyn för Dashboardinställningar.

Klicka på kryssrutan bredvid alternativet "Aktivera ändlös rullning" och klicka sedan på "Spara" för att spara inställningarna.

Klicka på ikonen "Hem" i det översta verktygsfältet för att återgå till din tidslinje. Bläddra till botten av sidan för att testa oändlig rullning. När du närmar dig längst ner på sidan laddas ytterligare inlägg i webbläsaren.

Tips

För att visa inlägget innan du bokmärker det, högerklicka på länken "Visa inlägg" och klicka sedan på "Öppna länk i ny flik" eller "Öppna länk i nytt fönster" i Firefox. Klicka på "Öppna i ny flik" eller "Öppna i nytt fönster" i Internet Explorer.

Varningar

Du kan också bokmärka en viss sida på din tidslinje genom att bokmärka länken "Nästa sida" från sidan som visas strax före sidan i fråga. Observera dock att varje gång du uppdaterar din tidslinje publiceras ytterligare inlägg högst upp på tidslinjen, vilket ändrar sidstrukturen. Inläggen du förväntar dig när du öppnar den bokmärkta sidan har flyttats till efterföljande sidor.

Informationen i den här artikeln gäller alla versioner av Internet Explorer och Firefox.