Hur man gör en karta på "Farming Simulator"

"Farming Simulator" är ett videospel som simulerar en jordbruksmiljö. Spelaren bygger sin gård på olika kartor och använder komplexa jordbruksmaskiner för att samla in jordbruksprodukter i tid. Den virtuella världen har realistiska landskap och är full av djur och lantbruksutrustning. Du kan skapa dina egna kartor att spela på med GIANTS Editor.

Dubbelklicka på GIANTS Editor körbar för att starta programmet. Gå till "Arkiv" och välj "Öppna" för att öppna en befintlig karta. Kartor har ett "i3D" -tillägg. Denna karta kommer att ligga till grund för din nya karta. Välj en karta och klicka på "OK" för att ladda den.

Förhandsgranska kartan. Den innehåller föremålen som följde med terrängen. Gå till "Window" och välj "Terrain Editing" för att börja redigera terrängen. Välj terräng från listrutan och applicera dem på din karta. Du kan skriva över befintliga områden genom att välja "Ersätt" i rutan "LMB". Om du vill lägga till höjd på din karta klickar du på knappen "Terrain Sculpt Mode" högst upp i fönstret. Forma kartan och ersätt den gamla terrängen.

Ta bort objekten du inte behöver från den vänstra rutan genom att klicka på dem och trycka på "Radera" -tangenten. Lägg till dina egna objekt genom att klicka på den lilla, husliknande ikonen. Välj ett objekt från listan och klicka var du vill placera det på kartan. Du kan ändra positionen för befintliga objekt genom att klicka och dra dem. När du lägger till ett nytt objekt måste du ange dess position på X-, Y- och Z-koordinaterna i rutan "Position". Alternativt kan du använda rutorna "Skala" och "Vinkel" för att ändra skala och vinkel för både gamla och nya objekt. Lägg till så många objekt du vill.

Gå till "Arkiv" och välj "Spara som ..." för att spara kartan. Tillägget "i3D" måste förbli markerat i rutan "Spara som typ". Ge din nya karta ett namn och spara den i mappen "/ maps" i din spelmapp.

Öppna "Farming Simulator" och skapa ett nytt spel. Välj den nya kartan och spela upp den för att se om den uppfyller dina förväntningar.