Så här streamer du Netflix med Windows Media Player på XP

Netflix är ett webbföretag som erbjuder olika medlemskap till individer för att hyra filmer utan att lämna bekvämligheten i sina hem. Netflix införlivade nyligen direktvisning eller streaming till några av deras populära filmer och tv-program. Filmerna kan strömma online till godkända DVD-spelare, TV-apparater och TiVos. För Windows XP-användare kan du också strömma videor till Windows Media Player efter att du har lagt till dem i din Netflix-kö.

Registrera dig för ett Netflix-konto om du inte redan har ett (se Resurser för länk). Du behöver ett kreditkort eller checkkonto även om det står att det är en 30-dagars provperiod. Se till att det totala beloppet för den medlemsplan du väljer finns tillgängligt på ditt checkkonto eller kreditkort.

Lägg till "Titta direkt" filmer eller tv-program i din kö. Mediefilerna som är tillgängliga för direktuppspelning har knappen "Lägg till / spela upp" under dem. Bläddra bland de tillgängliga titlarna tills du har hittat den du vill titta på. Klicka på knappen "Lägg till / spela" för att lägga till den i din kö.

Öppna Windows Media Player i Windows XP. Klicka på "Start", "Alla program" och "Windows Media Center."

Klicka på "Filmer" och sedan på "Se omedelbart Netflix" -länken. Ange dina Netflix-inloggningsuppgifter på huvudskärmen och klicka på "Logga in". Din "Instant Queue" är den första skärmen. Klicka på filen du vill spela och klicka sedan på "Spela upp" när nästa skärm visas. Titta på streaming Netflix-filen i Windows Media Player.

Objekt du behöver

  • Netflix-medlemskapskonto

  • Windows mediaspelare

  • Windows XP