Jämförelser av AT&T DSL med uppringningshastigheter

Uppringt internet körs vanligtvis med nedladdningshastigheter på högst 56 Kbps. AT&T DSL har internetplaner med lägsta nedladdningshastighet på 768 Kbps. Det betyder att det billigaste, långsammaste AT & T DSL-internetpaketet är nästan 14 gånger snabbare än traditionellt fjärranslutet internet. AT&T erbjuder fyra DSL-höghastighetsinternetpaket som alla är snabbare än traditionell fjärranslutning.

AT&T DSL-paket

AT & T-paketen har nedladdningshastigheter från 768 Kbps till 6,0 Mbps och uppladdningshastigheter från 128 Kbps till 512 Kbps. Vid tidpunkten för publiceringen är kostnaden $ 14,95 per månad för varje paket utom det snabbaste paketet, vilket är $ 19,95. Utrustningen - ett Wireless Gateway-modem - är gratis för de två snabbaste paketen eftersom kunderna måste registrera sig för ett ettårigt kontrakt. Dock får kunder en rabatt på $ 100 när de beställer online, medan de två långsammare paketen kräver $ 100 för Wireless Gateway-modemet. Alla planer har 11 e-postkonton med 10 MB webbutrymme, 24-timmars kundtjänst och möjlighet att köpa en försäkring separat.

Ringa upp

AT&T, liksom många andra internetleverantörer, erbjuder uppringt internet. Uppringning kräver att användare antingen köper en ny telefonlinje för tjänsten eller inte använder telefonen medan de är på Internet. Medan uppringda Internet-tjänsteleverantörer tillhandahåller e-postkonton och webbutrymme finns det ofta färre förmåner. I AT & T: s fall är standarduppringningen till exempel $ 22,95 vid tidpunkten för publiceringen, och den erbjuder en personlig webbsida och 10 e-postkonton. Dial-up, i detta fall, skulle inte vara ett stort värde; Om höghastighets-DSL dock inte finns i ditt område kan uppringningsplaner vara det enda sättet att få internetåtkomst.

Överväganden

Överväg om AT&T höghastighets-DSL-internet finns i ditt område för att avgöra ditt val. Strikt när det gäller hastighet är uppringningen mycket långsammare än DSL. Om Internet används främst för webbsurfning och e-post, är uppringning ett genomförbart alternativ. Men om nedladdning av videor, musik eller arbete hemifrån är det avsedda syftet med Internet, överväga höghastighetsåtkomst om det är tillgängligt i ditt område.

Installation

Vid uppringning innebär installationen att du köper ett traditionellt telefonuttag och sladd och ansluter datorn till telefonuttaget. Med DSL Internet måste ett modem köpas samt en Ethernet-kabel. Medan båda installationsprocesserna kan utföras av nybörjade datoranvändare är uppringning lite enklare att installera.